Sony HT-NT5 [TEST]: Giver filmoplevelsen et løft

Sony HT-NT5 [TEST]: Giver filmoplevelsen et løft

Share

Det er især, når du fyrer op for en god film, du kan høre Sony HT-NT5’s kvaliteter.

Vælg movie-mode på fjernbetjeningen og sæt en god film på, så vil du opleve en lydgengivelse, der til tider lyder som fra et ægte surroundsystem. Lyden kommer måske ikke susende bagfra, men lydbilledet slippes godt ud i rummet. Du fornemmer herved fint, hvor effekterne kommer fra.

Lydsporet fra ”The Martian” er præcist, og stemmer står helt knivskarpt. Bassen buldrer godt og er i denne test kun overgået af den fremragende Yamaha-løsning.

Ved tv-nyheder og dokumentarudsendelser vil du glædes over den bedre lyd fra især stemmer. De har en god fylde, og her er det tydeligt, at Sony har haft held med at få en god interaktion mellem subwooferen og lydbaren. Ikke mindst, hvis du bruger lidt tid på at justere basniveauet i forhold til lydbaren.

Se også:  The Great Danish Battery Contest [TEST]: All AAA batteries are not created equal

Lydbaren spiller lige godt, hvad enten du stiller den på et bord eller hænger den op. Højttalerne er vinklet opad, og lyden kommer rigtig godt ud i rummet. Det er et helstøbt lydbillede, som er behageligt. Vil du lytte til musik, sker overførslen via Wi-Fi og i høj opløsning.

Resultatet er bedre end testens gennemsnit, og lyden hænger fint sammen. Men der er ikke den power og energi, som du får med et par ægte hi-fi-højttalere.

Del denne