Home » Mobiltelefon » Sony giver dig de bedste Xperia-funktioner i en billig mobil
Sony giver dig de bedste Xperia-funktioner i en billig mobil

Sony giver dig de bedste Xperia-funktioner i en billig mobil

Share

Med et kraftfuldt kamera, vandtæt design samt højtydende processor og stort batteri skal Xperia M4 Aqua sætte nye standarder for smartphones i mellemklassen

Sony havde ikke en ny flagskibsmobil med til den igangværende Mobile World Congress i Barcelona. Men helt tomhændet kom de ikke til messen. Udover den ultralette tablet, Xperia Z4 Tablet, havde de en ny mellemklasse-mobil, som giver brugeren imponerende meget smartphone til billige penge.

”Sony Xperia M4 Aqua repræsenterer vores nye fokus på mellemklasse-mobiler, som skal være uden kompromisser. Vi har taget de bedste funktioner fra Xperia Z-serien, nemlig kameraet, batteritiden, vandtætheden og designet, og tilbyder her en kvalitetstelefon, som ikke findes i denne prisklasse i dag”, siger Ola Lilja Molén, Nordisk Chef hos Sony Mobile.

Se også:  Vi vil have ekstra bas – og det leverer Sony i nye øretelefoner

Kameraet er på 13 megapixel hovedkamera og forsynet med Exmor RS-sensor, SteadyShot og Superior Auto. På fronten er der 5 megapixel kamera med HD-video og adgang til alle Sonys kamera-apps.

Processoren er en 64-bit octe-core Qualcomm Snapdragon 615 processor på 1,5GHz med indbygget Adreno 405 grafik og 4G. Der er 2 GB ram og mobilen fås med enten 8 GB eller 16 GB lagerplads. Dertil kan fyldes 32 GB ekstra på med MicroSD-kort. Der skal være strøm nok i batteriet (2400 mAh) til to dages levetid, og den kan forlænges yderligere med STAMINA-mode.

Skærmen er 5″ og har HD-opløsning (1280 x 720 pixels). Mobilen er skabt OmniBalance-design, så den til forveksling ligner en Xperia Z3. En lille bonus er dog at USB-indgang til opladeren ikke er dækket af et dæksel. Det på trods af at Xperia M4 Aqua, som de øvrige Xperia mobiler er vandtæt (IP 68 certificeret).

Se også:  Nu er det meget nemmere at få apps til Huawei-mobilen - en million tilgængelig

Sony Xperia M4 Aqua er på markedet inden længe og får en vejledende pris på 1.999 kroner.


TAGS
smartphone
Sony
Xperia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S