Home » Foto » Verdens mindste og letteste fuldformat-kamera
Verdens mindste og letteste fuldformat-kamera

Verdens mindste og letteste fuldformat-kamera

Share

Sony er klar med et helt nyt fuldformat-kamera, Alpha 7C, og et nyt zoom-objektiv. Systemet sætter nye minimalrekorder i størrelse og vægt.

Fuldformat – eller Full frame – er hot lige nu, fordi priserne på kameraerne er begyndt at blive spiselige, og fordi fuldformat i princippet giver de bedste billeder. Nu kommer Sony med et nyt fuldformat-kamera, som ifølge producenten er verdens hidtil mindste og letteste.

Sony Alpha 7C er et systemkamera med en 24,2 MP stor sensor, avanceret autofokus, og det kan optage video i 4K. Det kan for eksempel kombineres med det ligeledes nye zoom-objektiv FE 28-60mm og tilsammen give fotografen et særdeles kompakt system. Også dette objektiv skulle være verdens mest kompakte og letteste af sin type.

Fuldformat-kameraet kan optage video i 4K.

Fuldformat-kameraet kan optage video i 4K.

Standard ISO i kameraet strækker sig op til 51.200 og kan udvides til ISO 50-204.800 til miljøoptagelser med svagt lys med lav støj.

Se også:  Glem full-frame, dette kamera kan ryste fotomarkedet i 2021

Den avancerede autofokus har flere spændende funktioner. Blandt andet kan du ved hjælp af AI-funktioner opretholder Alpha 7C’s fokus automatisk, når udløserknappen trykkes halvt ned. Derudover kan “Tracking On + AF-On” nu tildeles en brugerdefineret tast. Motivet i billedet udpeges ved blot at berøre det på skærmen, når “Touch Tracking” er slået til.

Nem adgang til selfies

Kameraet har også kontinuerlig optagelse med op til 10 fps. LCD-skærmen kan åbnes i forskellige vinkler, hvilket gør det muligt at optage selfies, overheadbilleder, eller hvad man nu har lyst til. Movie-knappen er placeret øverst på kameraet, hvilket gør den lettere at betjene, mens du optager i selfie-tilstand.

Se også:  Sådan gør du mange fotos mindre med et gratis program

Derudover indfanger Alpha 7C også lyd i høj kvalitet, forklarer Sony. En hovedtelefon og et mikrofonstik følger med, så man kan foretage nøjagtig overvågning af optaget lyd.

Wi-Fi gør det muligt at overføre billeder og film direkte til en smartphone eller tablet. Ud over det konventionelle 2,4 GHz-bånd kan man benytte 5 GHz-båndet, hvis der skulle være problemer med for eksempel interferens fra andre Wi-Fi-kilder.

Alpha 7C koster 16.500 kroner (kun huset), men du kan få et kit med det nævnte zoom-objektiv. Så er prisen 18.500 kr. Kamera og objektiv er på markedet i Danmark i løbet af oktober, oplyser producenten.


TAGS
foto
Fuldformat
full-frame

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S