Home » TV » Sony A8 55” [TEST]: Stor lyd og stærke billeder
Sony A8 55” [TEST]: Stor lyd og stærke billeder

Sony A8 55” [TEST]: Stor lyd og stærke billeder

Share

Sony leverer et helstøbt og brugervenligt OLED, der gør sig flot på både lyd og billede

Sommetider er det marginaler, der gør forskellen. Sony A8 er et helt igennem glimrende tv med få svagheder. Det mangler bare lige den x-factor, som hæver det op over konkurrenterne i prisklassen.

Vi har her testet 55”-modellen, men 65”-modellen har en pris, der matcher Panasonics tv, som vi har testet her, så der er tale om direkte konkurrenter. Og der er da også stor lighed i egenskaberne. Sonys tv anvender et sprintnyt OLED-panel kombineret med producentens stærkeste billedprocessor.

Billedet justeres automatisk efter omgivelsernes lys, og der er suppleret med Netflix-optimering og Imax Enhanced-teknologi, som bidrager til at fintune billedet.

Se også:  Få markedets vildeste noise cancelling hovedtelefoner til halv pris

Det er faktisk et ret forrygende filmbillede, du får. Farvegengivelse og kontrast er på et niveau, der fint kan forsvare den høje pris, og billederne er flydende med en flot ro. Sony-tv’et har ikke helt samme glød som Panasonics tv, der også er lidt mere afmålt i farverne. Og selvom lysstyrken faktisk er ganske høj for et OLED-tv, er den ikke på niveau med Samsungs nye Q800T-tv, som vi har testet her.

Detaljeret lyd

Lyden når heller ikke helt samme niveau som Samsungs tv, men den er bedre end Panasonics. Sony anvender overfladen af skærmen til at skabe et bevægeligt tredimensionalt lydbillede, suppleret af woofere bagpå.

Det resulterer i en klar og åben lydgengivelse, hvor tale og fine detaljer står helt skarpt. Der er også fornuftig bund i lyden, omend en ekstern subwoofer vil forbedre oplevelsen betydeligt.

Se også:  Sony Xperia 10 II [TEST]: Mediemobilen mangler power
Baseret på Android

Brugerfladen er baseret på Android TV, et solidt og sikkert valg. Det er nemt at finde rundt i, og der er et godt udvalg af apps. Det er dog lidt en skam, at man skal ud af det indhold, man ser, for at navigere i apps og kilder. Sådan er det ikke hos konkurrenterne. Her kan du se din film samtidig med, at du navigerer mellem indhold.

Med indbygget Chromecast er det nemt at streame indhold fra enhver mobil, og Apple-brugere kan også anvende AirPlay til at sende indhold fra mobilen.

TAGS
god lyd
OLED-tv
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S