Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos soundbar er et komplet trådløst HiFi-system
Sonos soundbar er et komplet trådløst HiFi-system

Sonos soundbar er et komplet trådløst HiFi-system

Share

Sonos Playbar supplerer dit flad-tv med stor lyd til film og spil, og er samtidig et komplet HiFi-system, der kan streame fra alverdens musikkilder

Sonos har ændret hele opfattelsen af, hvordan folk lytter til musik i hjemmet, og nu viderefører vi vores trådløse HiFi-tilgang til hjemmebiografen”, siger John MacFarlane, administrerende direktør hos Sonos. “Playbar vil ændre alt ved lydoplevelsen i din stue, og vil tilføre både fantastisk HiFi-lyd til dit TV samt trådløs adgang til alverdens musik på en radikal, men enkel måde”.

Sonos Playbar er således en alt-i-et-løsning, der som udgangspunkt fungerer som soundbar til TV’et, men derudover kan dække de flestes behov for HiFi. På trods af det slanke format kræver den ikke nødvendigvis subwoofer for at få bassen med.

Playbar er designet til at blive installeret hurtigt og nemt, og tilsluttes dit TV med et enkelt optisk kabel. Den afspiller alle kilder, der er tilsluttet dit TV, herunder TV-bokse, Blu-ray-afspillere og spillekonsoller. Den understøtter gængse lydformater fra dit TVs udgange, herunder Dolby Digital.

Se også:  Opgrader dine Sonos-højttalere med stor rabat

Brugeren kan kontrollere lydstyrken eller afbryde lyden med en normal TV-fjernbetjening eller med en af de gratis Sonos-controller-apps til iPhone, iPad, Android, Mac eller pc.

Den er designet i aluminium, så den har et tidløst, afdæmpet udseende, der næppe vil bryde den gode stil i stuen og der skal ikke trækkes kabler, hvis du vil koble sundbar’en til andre højttalere i et surround-setup – det sker helt trådløst. Playbar fungerer problemfrit med andre medlemmer af den trådløse Sonos-familie, som eksempelvis Sonos Sub og PLAY:3-enheder, der kan bruges som trådløse surround-højttalere.

De indbyggede sensorer hjælper Playbar med automatisk at justere equalizeren og kanalretningen, så den kan ligge fladt på et TV-bord eller monteres diskret på væggen over eller under dit TV.

Se også:  Creative Stage Air [TEST]: Billig lydbar med Bluetooth

Under motorhjelmen får Playbar sin power fra ni individuelle aktive højttalere: seks bas/mellemtone-woofere og tre tweetere. En kombineret hardware- og software-løsning skaber et bredt lydbillede, der rækker ud over soundbar’en, mens vokaler bibeholdes centrerede og tydelige. Uanset om du ser en film, spiller et spil eller streamer en sang fra Wimp eller Spotify, vil Playbar altid lyde meget klarere, og ikke blot kraftigere.

Datatid TechLife fik et smuglyt på Playbar i går, og vi må indrømme at vi er imponerede hvor veldefineret og stram en lyd, den kan levere samtidig med at der er god fylde taget dens slanke design i betragtning.

Playbar kommer i butikkerne 5. marts og får en vejledende pris på 699 euro. Den kan købes på Sonos.com og hos danske Sonos-forhandlere.

[pt id=’2025600′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sonos Playbar.”‘]

Sonos Playbar.


TAGS
Sonos
soundbar
TechLife
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S