Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos Roam [TEST]: Techsmart mini-højttaler
Sonos Roam [TEST]: Techsmart mini-højttaler

Sonos Roam [TEST]: Techsmart mini-højttaler

Share

Med Roam får du en fuldt funktionsdygtig multirumshøjttaler, der nemt kan tages med på turen

Sonos forbinder vi normalt med Wi-Fi-opkoblede multirums-højttalere. Med Roam har producenten dog taget det første fuldbyrdede spring ud i den mobile verden.

Det er en slags lillebror til Move, der hører til blandt de tungere hjemmehøjttalere.

Både Wi-Fi og Bluetooth

Den kompakte og minimalistiske højttaler vejer under et halvt kilo og har IP67-certificering, så du kan vide dig sikker på, at den tåler en tur i poolen eller en uge på festival med luften fuld af tisstøv.

Som alle andre højttalere i Sonos-familien er der Wi-Fi, så den kan blive en fuldt integeret del af dit multirumssystem. Der er også adgang til stemmestyring, så du kan bruge Roam som digital assistent i hjenmet. 

 Takket være Bluetooth er det også muligt at streame musik fra mobilen, selv når du er langt fra hjemmets trådløse internet. Overgangen mellem Bluetooth og Wi-Fi sker af sig selv uden afbrydelse af musikken; dog begrænses funktionaliteten betydeligt med Bluetooth.

Se også:  Harman Kardon Onyx Studio 7 [TEST]: En gumpetung basbombe
Lyden tilpasser sig

Det kan høres, at Roam er mindre end mange af de øvrige testdeltagere. Der er knap så megen fylde i lyden eller mulighed for så høj volumen. Sonos er trods alt ikke i stand til at bøje naturens love. 

Med smart teknologi formår producenten ikke desto mindre at presse det optimale ud af den lille højttaler. Trueplay kalibrerer automatisk lyden til omgivelserne. Dermed er højttaleren altid behagelig og velafbalanceret at lytte til, omend vi godt kunne bruge en anelse mere åbenhed i toppen af lydbilledet. 

Med lidt over 10 timers musik er batteritiden godkendt – dog ryger standbytiden ned på blot et døgns tid med aktiveret stemmeassistent. 

Som den eneste i testen kan Roam oplades trådløst, enten med Sonos egen oplader (tilkøb) eller med enhver Qi-kompatibel oplader.

Se også:  JBL Charge 5 [TEST]: Bærbar festhøjttaler deler ud af strømmen


TAGS
bluetooth-højttaler
Sonos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S