Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos Play:5 [TEST]: Klassikeren er blevet voksen
Sonos Play:5 [TEST]: Klassikeren er blevet voksen

Sonos Play:5 [TEST]: Klassikeren er blevet voksen

Share

Sonos var først med trådløse højttalere og multirumsløsninger. Derfor har den amerikanske producent kolossal erfaring inden for feltet – plus et overordentlig velfungerende setup af højttalere, der også tæller lydbarer, surroundsystemer og bærbare højttalere med strøm.

Play:5 var oprindeligt producentens største højttaler, og den nye variant af højttaleren ligner forgængerne med to indbyggede højttalerenheder og et design, der gør det let at placere den i stuen.

Højttaleren er næsten anonym at skue. I vanligt Sonos-setup er den let at føje til et eksisterende multirumssystem, og det er nemt at sætte den op i Sonos’ app.

Play:5 er en ren Wi-Fi-højttaler, og den egner sig til større rum på grund af dens fysiske størrelse. Den kan sagtens placeres i en reol og fås heldigvis i både sort og hvid finish, så du selv kan bestemme, hvad der matcher dit hjem bedst.

Se også:  Nu er den nye Sonos-app klar - stor opgradering af systemet

Der er ikke mange muligheder med Play:5 – hverken stemmestyring eller Bluetooth. Du skal derfor vælge denne højttaler, hvis du i forvejen har et Sonos-system og ønsker en stor højttaler, der kan trykke den af. For det kan Play:5 i den grad.

Der er masser af punch. Dertil kommer en varm og fyldig lyd fra den let buede højttaler. Der er tre bas/mellemtone-enheder, tre diskanter samt en forstærker til hver enhed. Altså seks højttalere i alt!

Lydmæssigt er Play:5 et behageligt bekendtskab, men den spiller ikke bedre end Denon Home 250, der er noget mindre og har omtrent samme fysiske form og størrelse. Prisen er – som med mange Sonos produkter – lige skrap nok.

Se også:  Nu er der gratis Spotify på Sonos


TAGS
Sonos
trådløs højtaler
wi-fi-højtaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S