Test: Sonos-oplevelsen er blevet endnu større

Test: Sonos-oplevelsen er blevet endnu større

Share

Sonos har redesignet sin største højttaler helt fra bunden. Det er der kommet en særdeles vellydende multirumsoplevelse ud af.

Sonos er kongen af trådløse multirumshøjttalere. Ikke kun fordi producenten var først på markedet, men især fordi Sonos indtil videre har skabt den mest brugervenlige tilgang til trådløs lyd i hjemmet.

Software er dog én ting, højttalerkvalitet noget andet, og den skal også følge med for at give en tilfredstillende oplevelse. Med Play:5 har Sonos forfinet flagskibet i serien for at give endnu bedre lyd til din trådløse musik.

Solid kvalitet
Den velvoksne højttaler giver et betryggende indtryk af kvalitet. Der er god tyngde i den, men det simple design har samtidig en elegant lethed, så den ikke virker voldsom at have stående i stuen.

Se også:  Nu kan du lytte til lydbøger via Sonos

Skallen er af hård plast, og der er et finmasket gitter på fronten. På midten sidder en play-knap, men ellers er de fysiske knapper, vi kender fra resten af serien, afløst af to touchknapper til volumen. Fordelen er, at de tilpasser sig højttalerens position, så du altid skruer op på den knap, der er til højre eller øverst.  

Del denne