Sonos One [TEST]: Kendt højttaler med Amazon-understøttelse

Sonos One [TEST]: Kendt højttaler med Amazon-understøttelse

Share

Sonos’ ry taler for sig selv: De var blandt de første på markedet med multirumshøjttalere, men de har bevaret pladsen på toppen ved at producere nogle ganske gedigne højttalere sammenlignet med de trådløse konkurrenter.

Det er derfor ingen overraskelse, at denne første smart-enhed fra Sonos faktisk er en Sonos Play:1 tilført Amazon Alexa-understøttelse og direkte Wi-Fi.

One er en varm og spændende boks med tilstrækkelig spændvidde til at drive sangene ud i rummet eller til at holde dem nedtonede. Den styrke der kommer, når man beder Alexa om niveau 5, afslører nøjagtigt, hvor kraftfulde et par Klasse D-drivere er.

Tonebalancen kan indstilles via den tilhørende app, og ligesom med andre Sonos-enheder kan denne enhed tilpasses dit rum. Da den sender lyden fremad, vil man sandsynligvis placere den i et hjørne. Den kan dog også forbindes med andre Sonos-enheder og for eksempel skabe en stereo-opsætning i par med en anden højttaler.

Se også:  Amazon Echo Plus [TEST]: En lille børnesygdom - men ellers svær at slå

At tilføre Alexa en opsætning med seks mikrofoner, som er lige så god – hvis ikke bedre – end Amazons opsætning med 7 mikrofoner er rigtig godt. Efter sigende kommer der Google Assistant-understøttelse senere i år. Selv hvis du ikke allerede har en Sonos-højttaler er denne så billig, at den er et godt førstevalg.

Sonos One
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Pris: 1700 kr.

4
Del denne