Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos klar med stemmestyret højttaler
Sonos klar med stemmestyret højttaler

Sonos klar med stemmestyret højttaler

Share

Sonos One er en helt ny stemmestyret smarthøjttaler, der understøtter flere stemmetjenester og kan afspille musik, podcasts, lydbøger og andet lydindhold fra mere end 80 streamingtjenester

I USA, Storbritannien og Tyskland kan musikelskere med det samme styre den nye Sonos One med Amazons Alexa, da højtaleren har stemmeunderstøttelse til Amazon Music, iHeartRadio, Pandora, SiriusXM og TuneIn. Derudover vil Alexa-stemmestyring til Spotify på Sonos One følge kort efter lanceringen. Stemmekontrolfunktioner som afbryd, spring over, skru op og ned bliver tilgængelige for alle andre musiktjenester, der er understøttet af Sonos. Du kan endda spørge højtaleren om, hvad der bliver afspillet. Med den nye Sonos One kan du kort sagt bruge stemmen til at styre hele dit Sonos Home Sound System.

Se også:  Sonos klar med bærbar Bluetooth-højttaler
Hør vejrudsigten

Sonos One giver brugerne mulighed for at anvende en række features ved Alexa – man kan høre vejrudsigten, lytte til nyheder og trafikmeldinger og høre de sidste nye sportsresultater. Sonos’ stærke samarbejde med Amazon betyder desuden, at Sonos One og Amazon Alexa hele tiden bliver smartere ved hjælp af cloud-opdateringer.

I 2018 føjes Google Assistant til Sonos One, som derved bliver den første og eneste smarthøjttaler, der understøtter flere af de førende stemmetjenester. Med Google Assistant og Sonos vil brugerne ikke blot få fantastisk lyd og en smuk højttaler. De får også en personlig assistent, der står klar til at hjælpe dem i løbet af dagen, så de kan lytte til musik, stille spørgsmål, holde styr på de seneste nyheder, dæmpe lyset eller høre, hvad det næste punkt på to-do-listen er.

Se også:  Philips Hue Flourish [TEST]: Lampen får digitale assistenter

“Vi lever i en gylden tidsalder, når det gælder streaming af underholdning”, forklarer Patrick Spence, administrerende direktør hos Sonos. “Men meget af det fantastiske indhold sendes ud gennem højttalere, der ikke er udviklet med lydkvalitet for øje. Med vores åbne tilgang til samarbejder, stemmetjenester, innovative partnere og en lydplatform, der er udviklet til hele hjemmet, hjælper vi folk med at lytte mere og lytte på en bedre måde”.

TAGS
multirum
Sonos
stemmestyring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S