Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos Move [TEST]: Den første bærbare Sonos-højttaler
Sonos Move [TEST]: Den første bærbare Sonos-højttaler

Sonos Move [TEST]: Den første bærbare Sonos-højttaler

Share

Sonos Move er streamingpionerens første transportable højttaler – med indbygget batteri, Bluetooth og stemmestyring. Og den spiller overraskende højt og pænt

Sonos er kendt som streamingpioner. Og den californiske producent af højttalere er stadig nummer et i verden på dette punkt. Det skyldes, at Sonos-produkterne er gode og stabile. Og de er lette at få til at fungere i flere rum – både hver for sig og sammen.

De senere år er der ikke sket det helt store – det er, som om man har hvilet på laurbærrene. Men med den nye højttaler Move kommer Sonos op på niveau med de bedste konkurrenter rent teknisk.

Move er, som navnet antyder, transportabel. Det er nyt for Sonos. Du stiller højttaleren oven på en lader formet som en ring, når du bruger Move hjemme. Når højttaleren er opladet, kan du løfte den op med det ergonomiske greb på bagsiden af kabinettet. Så kan du nemt flytte den et andet sted hen i boligen eller tage den med udenfor i haven (når det igen bliver varmt nok).

Se også:  Trådløse højttalere [STORTEST]: Fyld stuen med kraftfuld vellyd

De 8 timers spilletid betyder, at højttaleren sagtens kan bruges hele dagen, hvor du end har lyst til at høre musik – og siden kan blive sat til opladning natten over.

Du kan nemlig også streame direkte til højttaleren ved hjælp af Bluetooth. Den er ikke afhængig af Sonos’ Wi-Fi-system, selvom den også kan bruge det (og kan integreres med Sonos øvrige højttalere).

Dertil kommer, at der er indbygget talegenkendelse – Google Assistant og Amazon Alexa – så nu kan Sonos det samme som de nyeste konkurrenter inden for bærbare højttalere. Læg oveni kompatibilitet med de fleste musiktjenester.

Du kan betjene højttaleren fra den tilhørende app eller ved hjælp af touchknapper foroven på kabinettet. Move kan tåle fugt, støv, sne og kulde og varme (IP56-certificeret). En regnskylle skal du dog ikke eksperimentere med. Det overlever den næppe.

Se også:  Sonos ønsker forbud mod Googles mobiler, bærbare og højttalere
Mere magtfuld lyd

Lydgengivelsen overrasker. Vi noterer, at lyden er langt mere magtfuld, end du får med de kendte, små Sonos One-højttalere. Lydgengivelsen er i det hele taget betydelig bedre, endda mere sammenhængende end det, du oplever med den mere kostbare Sonos Beam lydbar.

Sonos Move
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Sonos første transportable højttaler har et fint ergonomisk håndtag. Du kan streame med Wi-Fi og Bluetooth, og der er talegenkendelse. Den kan spille højt og har et varmt og detaljeret lydbillede.

Teknisk set:

Sonos Move
Pris: 2999 kr.
Forstærker: 2 x Klasse D
Hårdførhed: IP56 certificeret
Tilslutning: Bluetooth og Wi-Fi
Multirum: Ja, Sonos
Stemmestyring: Amazon Alexa, Google Assistant
Dimensioner: 240 x 160 x 126 mm
Vægt: 3 kg

TAGS
bluetooth-højtaler
Sonos
trådløs højtaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S