Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos lancerer prisvenlig soundbar med Dolby Atmos
Sonos lancerer prisvenlig soundbar med Dolby Atmos

Sonos lancerer prisvenlig soundbar med Dolby Atmos

Share

Den nye version af Sonos Beam bevarer den overkommelige pris fra sin forgænger, men byder på større processorkraft samt mulighed for Dolby Atmos og Hi-Res lyd

Beam er Sonos’ kompakte og prisvenlige soundbar. Den første kom for tre år siden (læs testen her). Nu kommer så anden generation, der er opgraderet, med netop det som mange filmelskere efterspørger lige for tiden. Dolby Atmos-understøttelse.

Ved at bygge større processorkræfter, avanceret højttalerteknologi og en HDMI eArc-port ind i Beam Gen 2, er der åbnet op for virtuel surround, der udnytter rummets flader til at skabe en filmlyd, der rækker langt udover den lille højttalers fysiske rammer.

Se også:  Audi Q4 40 e-tron [TEST]: Elektrisk kvalitetsbil med Sonos ombord

For at udnytte teknologien kræver det at lydmaterialet er skabt i Dolby Atmos og sendes fra en kilde, der kan afkode formatet og videredistribuere det via HDMI eArc.

Hi-Res og nyt design

Den nye lydteknologi og de større processorkræfter åbner samtidig op for at den nye Beam kan afspille musik i Ultra HD, hvilket vil sige 24 bit, 48 kHz. Det er dog kun via Amazon Music at du kan få glæde af den høje lydkvalitet og først senere på året (hi-res streaming via Qobuz understøttes dog i forvejen). Beam, samt flere andre Sonos-højttalere, vil også blive i stand til at håndtere filmlyd i DTS Digital Surround Sound inden året er omme.

Se også:  Skarp duel på tv-lyd: Billig versus dyr lydbar

Designteamet har benyttet lejligheden til at give Beam en lille ansigtsløftning med en frontgrill i perforeret polykarbonat, og den nye soundbar har desuden den nemme opsætning, vi kender fra flere af de nyere Sonos-produkter, hvor man blot tænder højttaleren, åbner appen og så sker resten nærmest af sig selv. Rumkalibrering med Trueplay er der også.

Beam Gen 2 kan forudbestilles fra i dag og vil være tilgængelig fra 5. oktober. Prisen er 3.749 kroner.


TAGS
beam
Dolby Atmos
Sonos
soundbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S