Home » Streaming » Sonos gør dine gamle højttalere smarte
Sonos gør dine gamle højttalere smarte

Sonos gør dine gamle højttalere smarte

Share

Sonos er klar med en helt ny Sonos Amp, som gør dine kablede højttalere trådløse og kobler dem op til Sonos smarte multirumssystem

Sonos Amp er en kraftfuld og alsidig lyd-hub til hjemmet, som forbinder traditionelle kabelhøjttalere med lyd fra så godt som enhver kilde og integrerer denne type højttalere med Sonos’ trådløse lydsystem.
 
Sonos Amp er Sonos’ tredje produktnyhed i løbet af det sidste års tid, hvor også Sonos Beam og Sonos One har set dagens lys.
 
Amp er en af tre nyheder, som blev offentligjort i dag i Berlin, og den sætter en fed streg under Sonos’ ønske om at bidrage til det smarte hjem. Det gælder både stemmestyring og Sonos eget brugervenlige system, men det gælder også integrationen med andre lydkilder og platforme.  
 
Udover den nye Amp præsenterede Sonos også to andre nyheder i dag.
Partnerskab med Sonance 
Sonos indgår et samarbejde med Sonance, en af de absolut førende producenter inden for arkitektonisk lyd. Samarbejdet omfatter en serie på tre forskellige højttalere til indbygning i væg, loft og til udendørs brug. Disse højttalere vil få udvidet funktionalitet med software og parret med Sonos Amp. De tre højttalere vil være tilgængelige i begyndelsen af 2019.
Ny udviklerplatform 
Allerede fra starten af september åbner Sonos sin udviklerplatform op for alle potentielle partnere, så det bliver lettere end nogensinde før at integrere Sonos med andre løsninger til det smarte hjem. Platformen vil blive udvidet med nye API’er, der gør det muligt for partnere at udvikle deres integrationer med Sonos. 


TAGS
IFA
multirum
Sonos
streaming
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S