Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sonos Amp [TEST]: Få smart Sonos-streaming i dine gamle højttalere
Sonos Amp [TEST]: Få smart Sonos-streaming i dine gamle højttalere

Sonos Amp [TEST]: Få smart Sonos-streaming i dine gamle højttalere

Share

Den gængse adgang til Sonos-systemet går via producentens højttalere, men det er ikke den eneste måde at få den brugervenlige multirumsstreaming ind i hjemmet. Har du højt elskede højttalere, som du simpelthen ikke vil ofre for de nymodens kasser fra Sonos, så er en Sonos Amp vejen frem

Som navnet antyder, er der tale om en forstærker. En forstærker med Sonos-systemet indbygget. Det betyder, at du kan koble den til enhver passiv højttaler og så afspille musik præcis, som du ellers ville gøre med en Sonos-højttaler.

Som andre nyere Sonos-højttalere understøtter den også AirPlay 2, så al lyd fra en iOS-enhed kan sendes direkte til forstærkeren. Den fremgår i Sonos-systemet på lige fod med dine andre enheder, og kan på præcis samme vis indgå i multirumssetup på kryds og tværs af højttalere og lokaler. Lyden fra forstærkeren er imponerende.

Se også:  Sonos Roam [TEST]: Så sej er den lille bærbare Sonos-højttaler

Vi koblede den på et par gamle B&W-højttalere og har aldrig hørt dem spille så godt. Man fornemmer et gevaldigt kraftoverskud. Bunden sidder umådeligt stramt, og der er masser af luft i det øvrige spektrum til, at de enkelte instrumenter kan stå klart og veldefineret.

Leverer varen

En stereoindgang betyder, at du kan koble eksterne afspillere til forstærkeren. Det kunne eksempelvis være en pladespiller, som dermed bliver en del af dit multirumssetup. Lige i det tilfælde havde en indbygget RIAA-forstærker været en fin detalje, så pladespilleren ikke skal igennem sådan en først. Med tanke på tidens vinylboom, havde det ikke været helt utopisk med denne feature.

Se også:  Sonos lancerer bærbar Bluetooth-højttaler med adgang til hele systemet

Der er desuden en HDMI ARC-indgang. Den gør det muligt at slutte dit tv til Sonos-systemet, så du kan få lyden ud i dine højttalere. En nem løsning, hvis du med et snuptag vil forbedre lyden fra den tynde fladskærm. Der er også en dedikeret udgang til en subwoofer.

I sit simple sorte look er det en ganske stilfuld enhed, der uden de store problemer glider ind i de fleste hi-fi- og hjemmebio-setups. Den er ikke billig, til gengæld leverer den varen i særdeles overbevisende grad.


Sonos Amp
4.5

Sonos Amp

Pris: 5.199 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
amp
musikstreaming
Sonos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S