Home » Underholdning » Sonos åbner egen radiostation med unikt indhold og kendisværter
Sonos åbner egen radiostation med unikt indhold og kendisværter

Sonos åbner egen radiostation med unikt indhold og kendisværter

Share

Sonos Radio præsenterer eksklusivt indhold med kendte musikere som værter samt genrebaserede stationer og mere end 60.000 lokale radiostationer. Den nye streamingtjeneste er i æteren nu, dog endnu ikke i Danmark

Sonos Radio er en gratis radiostreamingtjeneste for de mere end 10 mio. hjem med Sonos-produkter rundt om i verden.

Den nye service skal være en let og overskuelig måde at udforske radio på. Samlet set får Sonos-brugerne adgang til hele 60.000 stationer – og til Sonos’ egenproducerede radioprogrammer under navnet Sonos Sound System.

Et hold af producere, DJs og artister sammensætter en række nye Sonos-stationer med musik baseret på lytternes yndlingsmusik.

Disse reklamefrie stationer berører aktuelle tendenser og inspirationskilder, og skydes i gang med en station fra engelske Thom Yorke, der bl.a. er kendt som frontfigur i bandet Radiohead.

Derudover vil Sonos Sound System løbende introducere nye kunstnere, historier og give indsigt i nutidens musik.

“Sonos har altid gjort det let at udforske fordelene ved musikstreamingtjenester med et førsteklasses produkt, der både lyder godt og giver frihed til at vælge selv,” siger Patrick Spence, CEO hos Sonos. “Sonos Radio samler radiostreamingtjenester og særligt producerede radiostationer på en enkel og elegant måde. Vi vil fortsat levere tjenester, der giver vores kunder en bedre oplevelse og vores streamingpartnere mulighed for at tilbyde deres bedste indhold.”

Se også:  Danskerne får mere end 600 afsnit af ”The Simpsons” på Disney+
Stationer fra hele verden

Sonos Radio integrere adskillige internetradiotjenester, herunder TuneIn og iHeartRadio. Man kan lytte til musik, sport, nyheder og meget mere fra lokale stationer baseret på postnummer og samtidig have adgang til stationer fra hele verden.

Start dagen med DR P3 eller NOVA eller afspil internationale favoritter SomaFM fra San Francisco eller ByteFM fra Tyskland. Sonos Radio opdateres kontinuerligt med nye stationer.

Kunstnernes egen inspiration

Sonos Radio introducerer originalt indhold, produceret af Sonos, med et stort udvalg af musik, som er håndplukket af DJs og musikere. Sonos’ egen reklamefrie signaturstation, Sonos Sound System, kurateres og drives af Sonos-teamet og bliver produceret i et nybygget radiostudie i Sonos’ flagskibsbutik i New York.

Lytterne vil kunne nyde et skarpt udvalg af musik, historier fra bag scenerne samt specialprogrammer med forskellige gæster, såsom Angel Olsen, JPEGMAFIA, Phobe Bridgers, Jeff Parker (Tortoise), Vagabon og mange flere.

Specialprogrammer med gæsteartister udsendes hver onsdag med et 60 minutters langt radioshow med musik og viden om kunstnere, udgivelser og værtens egne betragtninger.

De reklamefrie artistproducerede stationer streamer regelmæssigt en opdateret liste med hundredvis af sange fra kunstnernes egne inspirationskilder og favoritter.

Thom Yorkes station In the absence thereof… lanceres i dag. Med Thoms egne ord:

Se også:  Nu er der tændt for Sonos Radio i Danmark

“Her kommer min egen personlige compilation i konstant forandring. Det jeg lige har fundet, det der fascinerer og bevæger mig, det jeg bliver besat af, udfordret af, det der åbner døre om minder mig om hvad jeg har glemt, det vanvittigt komplekse eller fuldstændig simple, voldsomme, sjove, rodede, tunge eller lette.

Kort sagt hvad der falder mig ind. Det kan være gammelt, dugfriskt eller lige genopdaget. Med al denne tid indendøre, håber jeg at kunne give lidt adspredelse og måske lindre følelsen af hjemmets fire vægge, der lukker sig om én.”

I de kommende uger vil artiststationer fra Brittany Howard fra Alabama Shakes, David Byrne og Third Man Records blive præsenteret, og nye artiststationer vil regelmæssigt komme til.

Sonos Stations, der er inspireret af Sonos-brugernes egne yndlingsgenrer, vil desuden tilbyde mere end 30 sammensatte, reklamefinansierede stationer med en sammensætning af musik på stationer som Pure Unplugged, Country Outlaws, Hip Hop Archive, Kids Rock og flere.

Snart ude i Danmark

Sonos Radio er et supplement til de mere end 100 tjenester på Sonos i dag.  Den introduceres i dag i en softwareopdatering på de engelsktalende markeder. Den vil inden længe også være tilgængelig i Danmark som standard i Sonos-appens browsermenu.


TAGS
Radio
Sonos
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S