Home » Internet » Sommerferiens bedste rejseguider
Sommerferiens bedste rejseguider

Sommerferiens bedste rejseguider

Share

Det er snart tid til sommerferie, så vi har tjekket nettets bedste sociale rejseguider til en bedre ferie

Juhuu, det er sommer og derfor også snart tid til at drage på årets store ferierejse. Inden afrejse kan der være god grund til at læne sig op ad de gode gamle rejseguider, som Politikens rejsebøger og Lonely Planet, hvor begge udover de uundværlige bøger også rummer gode anbefalinger online. Men der findes faktisk også en hel del spændende brugerdrevne og sociale rejseguider på nettet, som byder på tips og gode steder, som er anmeldt og kommenteret af både lokale beboere og turister. Det kan gøre det lettere at vurdere, om den enkelte attraktion reelt også er besøget værd eller blot er endnu et af de ligegyldige steder, som blot har skullet nævnes for en god ordens skyld.

Læs også: God sommer-underholdning til mobilen

Lad os starte med det omfattende rejsesite, Tripadvisor, som de fleste nok kender efterhånden – og det med rette – for tjenesten er eminent til at lokalisere gode overnatnings- og spisesteder takket være et væld af brugeranmeldelser af steder over hele verden. Efterhånden er Tripadvisor også kommet godt på banen med vurderinger af aktiviteter, såsom shopping, kultur, udendørs aktiviteter og forskellige kategorier af seværdigheder, der også kan afsøges og vurderes via tjenestens app til mobiltelefoner og tablets.

Se også:  Få kontaktløst hotelophold i Danmark - alt klares med en app hos citizenM

Læs også: Sommerens bedste apps

Ligesom hos Tripadvisor byder Gogobot også på talrige brugeranmeldelser af destinationer, hoteller og attraktioner. Ser et sted godt ud, kan det føjes til ens personlige rejseguide – eller man kan bruge Gogobot som opslagsværk undervejs via tjenestens gode app til mobiltelefonen. Et stort plus får Gogobot også for at lade brugerne stemme om de bedste steder indenfor bestemte kategorier som byer, strande og restauranter, hvor der er rig inspiration at hente til fantastiske rejsemål blandt brugernes foretrukne steder.

[pt id=’2026990′ size=’large’ link=’file’]

 

Samme funktioner rummer siden Touristlink, hvor navnlig sidens ”nær ved”-funktion er meget brugbar. Er du inde og læse om Tower of London kan du få vist alle de nærliggende restauranter, shopping-muligheder og øvrige turistattraktioner på et fint oversigtskort og således hurtigt finde videre til et interessant næste stop på dagens rute.

Se også:  Her er 8 uundværlige apps til sommerferie-turen - alle er gratis

Hos tjenesten Dopplr kæmper de foreløbig lidt med at få fat i brugerne til at skrive anmeldelser af de enkelte steder på sitet, men heldigvis linker siden til gengæld til andre tjenester såsom Zagat, Mr. And Mrs. Smith, Tablet og Lonely Planet med informative beskrivelser og anmeldelser af attraktioner, hoteller og restauranter. Det egentlige formål med Dopplr er dog at planlægge sine personlige rejser og dele planerne med venner, familie og medrejsende via e-mail, Facebook eller Dopplr selv. Efter et besøg hos Dopplr, bør man heller ikke snyde sig selv for at tjekke Stay.com, som vi beskriver nærmere under månedens app.

De fleste rejsesider er finansieret ved hjælp af reklamer og mulighed for booking af hoteller, så det er selvsagt også muligt at gøre direkte fra de enkelte tjenester. Dette gælder dog ikke tjenesten Wikitravel, der på alle måder fungerer ligesom forbilledet Wikipedia – blot med fokus på at lade brugerne oprette destinationer og tilhørende attraktioner. Også et besøg værd – rigtig god sommerferie!

www.politiken.dk/turengaartil
www.tripadvisor.dk
www.gogobot.com
www.touristlink.com
www.dopplr.com
www.wikitravel.org


TAGS
Guide
rejse
rejsetips
Tips og trick
tripadvisor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S