Home » Sikkerhed » Somfy Protect Outdoor Camera [TEST]: Overvågning med udrykningshorn
Somfy Protect Outdoor Camera [TEST]: Overvågning med udrykningshorn

Somfy Protect Outdoor Camera [TEST]: Overvågning med udrykningshorn

Share

Somfy er specialist i automatisk styring af vinduer og døre, men har også kastet sig over overvågning og sikkerhed. Kameraet er noget anderledes end de overvågningskameraer, som vi har testet mange af i AOD.

Først og fremmest minder designet om en lampet, der sidder på et tykt vægbeslag, og man kan vælge, om udførelsen skal være hvid eller antracit.

Til professionel installation

Selv om kameraet kan købes i gør det selv-butikker, er det i højere grad, end de enheder vi normalt tester, udformet til egentlig installation. Man skal montere en strømledning – medfølger ikke – og slutte det til en stikkontakt. Man kan selvfølgelig også bruge en eksisterende installation, og så skal man måske overveje at kontakte en fagmand.

Se også:  Overvåg dit hjem eller virksomhed uden at bryde loven

Det tykke vægbeslag rummer kameraets strømforsyning plus en sirene – en specialkonstrueret højttaler, der kan larme højt og infamt. Der er endnu en mulighed for at stresse ubudne gæster, for kameraet har et udtag til en LED-lampe eller projektør på op til 100 W (eller 500 W halogen). Så kan man også få klarere billeder om natten.

Somfy tilbyder ikke alene Full HD (1080p) med en synsvinkel på 130 grader. Kameraet har også HDR (High Dynamic Range), som kan give flere detaljer i mørke områder af billedet. For at minimere antallet af falske alarmer er der mulighed for at markere aktivitetszoner.

Man kan vælge, om kameraet skal reagere på bevægelse over hele skærmen, eller det eksempelvis skal ignorere en natteluffende kat. Med i prisen er lagring af videoklip i skyen – i 24 timer med mulighed for tilkøb af længere tid. Somfys app er meget fint oversat til dansk, og den er nem at navigere i, selv om der er mange indstillingsmuligheder.

Se også:  I fremtiden kan dit tøj tænke selv – ved hjælp af en snedig metode


TAGS
overvågningskamera
smart hjem
somfy

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S