Home » Sikkerhed » Somfy Protect Indoor Camera [TEST]: Beskytter dit hjem og privatliv
Somfy Protect Indoor Camera [TEST]: Beskytter dit hjem og privatliv

Somfy Protect Indoor Camera [TEST]: Beskytter dit hjem og privatliv

Share

En ekstra klap forhindrer, at dette overvågningskamera fra Somfy udspionerer dig. Og så er det nemt at få op at køre

Om deres Somfy Protect Indoor Camera skriver producenten selv: ”The only camera with a privacy shutter”. Og sandt nok. Vores test viser, at dette overvågningskamera til opsætning indendørs har en særlig privatlivsbeskyttelse bestående af en motordrevet klap eller låge, som kører ned foran objektivet og totalt blokerer for udsynet, når alarmen frakobles.

Somfys unikke feature gør det unødvendigt at spekulere over, om billeder eller video af ens privatliv bliver tilgængelige på nettet, når kameraet burde være frakoblet.

I betragtning af hvor mange spekulationer der har været i medierne om, at smarte fjernsyn med indbygget videokamera – for slet ikke at tale om computere med videotelefoni – kan fungere som sladrehanke, sidder Somfy efter vores mening her med et stærkt salgsargument.

Se også:  5 tips når du køber robotplæneklipper
En del af en familie

Somfy Protect Indoor kan fungere som et selvstændigt overvågningskamera, men Somfy ser naturligvis gerne, at det indgår i et større setup sammen med andre af firmaets enheder.

I et hus vil det være oplagt at kombinere Somfy Protect Indoor med udendørskameraet, som også deltager i denne test, og måske det større Somfy One+ alarmsystem med batteri- og video-backup, nøglebrik-fjernbetjening og vibrationssensor.

Nemt at få i gang

Generelt er det vores erfaring, at opkoblede enheder enten er platumulige eller ret nemme at få op at køre. Somfy placerer sig klart i den sidste kategori, og så snart appen er installeret, gør man klogt i at glemme alt om den stærkt begrænsede dokumentation på papir.

Se også:  Billigere støvsugere fra Samsung

Enhederne er kompatible med de vigtigste assistenter samt TaHoma, der er Somfys eget system til betjening af gardiner, belysning, opvarmning og døre m.m. Og hvis man kan få nogle naboer med på Somfy, kan man lave sin egen nabohjælp-gruppe.

Høj billedkvalitet

Der er ikke så meget andet at sige om billedet fra Indoor-kameraet, end at det er godt med naturlige, behagelige farver og en fin gengivelse af bevægelser.

Når kameraet er aktivt og registrerer personer og/eller køretøjer, bipper både det og smartphonen, og der sendes push-beskeder til ens e-mail.


TAGS
overvågningskamera
smart hjem
somfy

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S