Home » Sikkerhed » Somfy One+ [TEST]: Gennemført overvågning til hjemmet
Somfy One+ [TEST]: Gennemført overvågning til hjemmet

Somfy One+ [TEST]: Gennemført overvågning til hjemmet

Share

Somfy One+ har alt, du kan ønske dig til afsløring og afskrækkelse af indbrudstyve

Et ”rigtigt” alarmsystem er omfattende og dyrt at få installeret. Et netværksbaseret kamera kan være mere overkommeligt, og Somfy One+ er en overbevisende løsning, der har meget af det, man ville forvente i et større system.

Nemt at komme igang

Der er tale om et nydeligt og diskret kamera i cylinderform. Det er ikke det mindste af sin slags, men det falder fint ind med indretningen og er nemt at stille de fleste steder. Der følger en lang ledning med, så du ikke er så afhængig af at have en stikkontakt lige ved siden af.

Installationen er så nem, som den slags overhovedet kan være. Du henter en app, opretter en konto og tilføjer kameraet, som helt automatisk kobler på det netværk, din mobil er på.

I pakken er også en lille fjernbetjening, du kan sætte i din nøglering samt en sensor, som kan sættes på en dør eller vindue. Registrerer den bevægelse vil den give besked til kameraet og din mobil. Der kan udvides med flere IntelliTAGS, så du potentielt kan have en på alle indgangspunkter i boligen. Dog skal de være indenfor synsfeltet af kameraet for at fungere.

Se også:  Guide: Sæt en effektiv stopper for malware og virus

Det er selvfølgelig også muligt at udvide sit system med flere kameraer samt eksterne sirener, så hele hjemmet dækkes ind.

Skræm tyven væk

Somfy One+ har de gængse funktioner, man forventer af et overvågningskamera. Du kan streame video til mobilen i realtid, tage snapshots og få notifikationer, når der registreres aktivitet via bevægelsessensoren. Det har også nattesyn, den kan optage lyd og har en højttaler, så du kan tale til dem, der måtte befinde sig i rummet.

Dertil kommer en indbygget sirene, der kan udsende en enerverende og stressprovokerende hyletone på over 90 dB. Den kan skræmme indbrudstyve væk og tiltrække sig opmærksomhed fra naboer.

Via appen er det også muligt at oprette et community af familie og naboer, som kan få notifikationer om aktivitet samt begrænset adgang til dit system i nødstilfælde. På den måde er der større chance for, at der handles i tide på indbrud.

Stærk sikkerhed

Ligesom webkameraer kan hackes, kan overvågningskameraer teoretisk set også. Derfor har One+ en Privacy-klap, der kan skydes for, når du vil blokere for kameraoptagelse.

Se også:  Kaspersky giver gratis sikkerhed til alle virksomheder

Skulle strømmen gå, er der sågar også et indbygget batteri, så One+ bliver ved med at filme de næste seks timer. Det er faktisk en rigtig fin sikkerhedsfunktion, som man ikke ser på så mange andre af denne slags overvågningskameraer.

I det hele taget er One+ lidt af et overflødighedshorn af features. De allesammen er brugbare og fornuftigt implementeret, så man nemt får glæde af dem. Den gratis cloud-plan til videooptagelser, der følger med, er også tilstrækkelig for de fleste.
Kompatibiliteten med smarthome-tjenester er udmærket. Der er mulighed for at stemme-styre med Alexa og Gogle Assistant samt at automatisere med IFTTT og Nest. Vi savner dog Apple HomeKit.

Mens billedopløsningen på 1080p er helt igennem hæderlig, så ville 4K ikke have været urimeligt at forvente af et kamera til denne pris. Ellers er der ikke så meget at komme efter. Somfy One+ er et af de mest gennemførte bud på et alt-i-et-sikkerhedssystem, vi har set.


Somfy One+
  • Features
  • Ydelse
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Somfy One+

Alt om DATA siger:
»Somfy One+ er spækket med fine funktioner til overvågning af hjemmet. Indbygget sirene, backup-batteri og mulighed for at skabe et netværk af betroede personer, gør One+ til et seriøst alternativ til et “rigtigt” alarmsystem.«

Nøgletal:
Pris: 2999 kr.
Billede: 1080 p, 30 fps, 130 °, digital zoom x8, nattesyn
Lyd: Integreret højttaler og mikrofon, +90 decibel sirene
Forbindelse: Wi-Fi 802.11 b/g/n
(2.4 GH), Bluetooth 4.0
Øvrige features: Batteri, plads til microSD-kort, KeyFob, Intellitag
Drev: 2x 128 GB ssd raid 0, 1 TB HDD
Tilslutninger: 6x USB 3.0, HDMI, 2x mini-displayport, SD-kortlæser

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
overvågning
overvågningskamera
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S