Home » Bærbar computer » Solid og prisvenlig skolebærbar fra Lenovo
Solid og prisvenlig skolebærbar fra Lenovo

Solid og prisvenlig skolebærbar fra Lenovo

Share

ThinkPad X130e er bygget specielt til skolebrug og har en rimelig pris, solidt design samt funktioner, der hjælper elever i folkeskolen til den bedste computeroplevelse

En computer, der skal bruges i skolen, skal gerne være lille og let at tage med i tasken. Men at give sønnike en lækker ultrabook til 7.000-8.000 kroner er måske lidt i overkanten, da man også må være forberedt på, at den kan blive udsat for lidt af hvert.

Lenovo har forsøgt at kreere den ideelle skolecomputer med design, funktioner og pris, der matcher skolebarnets situation. ThinkPad X130e vejer under 1,8 kg, så elever kan nemt bære computeren rundt mellem klasselokalerne. Batteritiden er ligeledes indrettet til at holde en hel skoledag – op til 8,5 timer. Computeren er solidt designet til brug for skolebørn og har blandt andet forstærkede hængsler og tastatur samt en beskyttende gummiliste rundt om kanten.

Se også:  Lenovo Yoga S940 er blandt årets bedste bærbare

Skærmen måler 11,6″, og i computeren sidder en AMD-processor med indbygget grafik. Den kan klare de fleste opgaver, men når der arbejdes med krævende billed- og videoredigering, skifter computeren automatisk til det indbyggede AMD Radeon-grafikkort, som giver mere smæk på grafikken.

ThinkPad X130e rummer også de tilslutningsmuligheder, der skal til for at kunne arbejde effektivt, som trådløs webtilslutning samt hdmi og vga.

ThinkPad X130e fås i flere forskellige smarte farver og er tilgængelig fra slutningen af december. Prisen er 450 euro eksklusive moms, hvilket svarer til cirka 3.345 danske kroner.


TAGS
lenovo
Thinkpad
uddannelse

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S