Home » Mobiltelefon » Gadgets på fri energi
Gadgets på fri energi

Gadgets på fri energi

Share

I næste uge lancerer Sanyo en transportabel oplader, der med solenergi skal holde liv i mobiltelefonen, mp3-afspilleren, spille-apparatet m.m.

Det er surt at løbe tør for strøm på sine gadgets, når man er på farten – især når man ikke er i nærheden af en stikkontakt. Med Sanyos nye transportable oplader skulle der imidlertid være fundet en løsning på problemet. Opladeren kører nemlig på solenergi, og skal blot placeres ude i solen for at lade.

Opladningen sker via USB, og systemet er bygget op af et transportabelt solenergi-panel kombineret med et Lithium Ion batteri, der lagrer strømmen. Panelet modtager nemlig ikke helt nok energi til at køre en gadget direkte af sig selv og har derfor behov for at samle den i batteriet.

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler - billig model i top

To forskellige versioner vil være tilgængelige – den ene med ét panel, den anden med to paneler. Den første bruger tre dage på at oplade batteriet, den anden kun den halve tid. Efter henholdsvis en time for den første og en halv for den anden er der dog samlet nok energi til en 20 minutters telefonsamtale. På solrige dage vil den oplade hurtige end på overskyede.

Opladeren skulle kunne anvendes til en lang række transportable gadgets, som eksempelvis mobiltelefoner, mp3-afspilleren, transportable spille-apparater m.m. I næste uge vil den være tilgængelig i de Japanske butikker, men hvornår den kommer til Danmark er endnu ikke annonceret.

Se også:  Interview: Doro skaber nærvær i en tid med social afstand


TAGS
Mobiltelefon
mp3-afspiller
sanyo
solenergi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S