Home » Tilbehør » Smid tastaturet i vaskebaljen
Smid tastaturet i vaskebaljen

Smid tastaturet i vaskebaljen

Share

Kensington lancerer vaskbart PC-tilbehør for at hjælpe kontorer og institutioner med at holde arbejdspladsen ren, for de ansattes tryghed

Hygiejne og sikkerhed er topprioritet for virksomheder og ansatte, når vi nu er kommet tilbage til kontoret. Mange virksomheder og organisationer reducerer størrelsen på kontorlokalerne og vælger delte og hybride løsninger for minimal miljøpåvirkning, hvor det er praktisk muligt.

At have computerudstyr og tilbehør, som er kvalitetsmæssigt godt nok til at rengøre med standard rengøringsprodukter, er ikke bare praktisk, men også nødvendigt. Kensingtons Pro Fit vaskbart kablet tastatur og mus er nu tilgængelige og de understøtter virksomheders retningslinjer for øget hygiejne og beskyttelse af ansatte.

Se også:  G.Skill KM360 [TEST]: Prisbombe uden farvet lys
Et udsat smitteområde

Da en gennemsnitlig arbejdsplads kan indeholde 400 gange flere bakterier end et toiletbræt, er det vigtigere end nogensinde at kunne rengøre computertilbehør. Både Kensington Pro Fit vaskbart kablet tastatur og Pro Fit vaskbar kablet mus tåler at sænkes ned i vand (så længe USB-stikket holdes tør) og hyppig brug af rensespray – noget som betyder, at bakterier og virus ikke spredes gennem deling af kontorudstyr.

Tastatur og mus er en af de fem mest udsatte områder for krydskontaminering af computerprodukter og tilbehør, og det betyder, at det er vigtigt, at de rengøres regelmæssigt. Det vaskbare design modstår snavs og gør rengøringen enkel. Mus og tastatur tåler trygt at blive sænket ned i vand eller hyppig brug af rensespray.

Se også:  HyperX Alloy Origins 60 [TEST]: Kompakt gamingkeyboard med hurtige taster


TAGS
Kensington
mus
Tastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S