Home » Wearable » Smartwatches [TEST]: Skal du vælge Huaweis eller Samsungs smarte ur?
Smartwatches [TEST]: Skal du vælge Huaweis eller Samsungs smarte ur?

Smartwatches [TEST]: Skal du vælge Huaweis eller Samsungs smarte ur?

Share

At der er brugt gode OLED-skærme på begge ure betyder, at urskiverne står flot og skarpt, hos Huawei har man endda følelsen af, at den er sænket lidt som på et rigtigt ur. Allways-on-skærmene kommer imidlertid med en pris. Batterilevetiden reduceres til cirka det halve, når de er aktiveret.

Samsung er smartere

Sundhed og træning er et betyde-ligt fokus for begge ure. Og på dette punkt klarer begge sig meget godt. De måler et væld af forskellige træningstyper og kan desuden måle andre sundhedsfaktorer som søvn, stress, m.m.

En fordel ved Samsungs ur er, at det kan starte målingen automatisk, når der registreres aktivitet. Huaweis ur skal aktiveres manuelt. Det klares nemt, det er bare ikke sikkert, at du altid husker det ved småting som den daglige cykeltur til arbejde. Man er sikker på, at Samsung får den slags med, og chancen for et retvisende billede af ens aktivitet er således lidt større. Her er også bedre mulighed for at dele dataene til andre tjenester, som f.eks. Endomondo, Strava m.m. Hos Huawei begrænser mulighederne sig til Google Fit og MyFitnessPal.

Se også:  Hvad mener du om virtual reality?

I det hele taget er Samsungs ur meget mere alsidigt, når det gælder softwarefunktioner. Du kan hente et væld af apps fra den tilhørende app-store, heriblandt f.eks. Spotify, så du kan høre offline-playlister direkte fra uret. Huaweis ur har også en musikafspiller, men her skal man lægge mp3’er over. Du kan desuden styre den musik, du spiller på mobilen.

Telefonsamtaler er en mulighed på begge ure, der har højttalere og mikrofoner. Samsungs ur kan også bruges til at stemmestyre diverse ting i hjemmet og på mobilen. Beskeder og notifikationer vises på begge mobiler.

Huawei holder ud

At Samsungs ur er smartere, er ikke til at komme uden om. Til gengæld har Huaweis ur den suveræne fordel, at det kan klare hele to uger før det skal i opladeren. Samsungs klarer højst tre-fire dage. Her får du imidlertid trådløs opladning. Hvad der så betyder mest, er op til den enkelte.

Se også:  Google udtaler sig for første gang om Huawei-sagen - og kommer med en advarsel

TAGS
Huawei
Samsung
smart-ur
smartwatches
wearables

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S