Home » Smart hjem » Samsungs smart home system er nu klar i Danmark
Samsungs smart home system er nu klar i Danmark

Samsungs smart home system er nu klar i Danmark

Share

Samsungs SmartThings er et åbent økosystem, hvor du kan forbinde en bred vifte af produkter fra Samsung og fra andre mærker. Med den nye Smart Hub V3 kan du oprette scenarier og forbinde flere enheder, så de interagerer med hinanden

Samsungs SmartThings-serie omfatter en række sensorer, kameraer og enheder, der kan tale sammen på kryds og tværs. Med SmartThings kan du for eksempel få en besked på din mobil eller dit TV, når vasketøjet er klar, eller indstille belysningen, så den automatisk justeres til et bestemt niveau, når du træder ind i køkkenet om morgenen. SmartThings indeholder også smarte stikkontakter, som gør, at du fx kan sørge for, at kaffemaskinen slukker automatisk, når du lukker hoveddøren og forlader huset.

Se også:  Ny Samsung-mobil koster kun lidt over en tusse: Kæmpe batteri og tre kameraer

Den nye Smart Hub V3 og SmartThings-serien understøtter både ZigBee og Z-Wave netværkstandarder, som gør, at de arbejder sammen med de fleste smartprodukter. Systemet understøtter mere 4.000 produkter fra mere end 50 forskellige mærker. I SmartThings-appen kan du forbinde disse produkter og oprette scenarier, der kombinerer de smarte produkters funktioner. På den måde kan du skabe en individualiseret smart-home-løsning, der opfylder lige præcis dine behov.

Både til Android og iOS

Tilslutningen overholder sikkerhedsstandarderne fra Zigbee Alliance og Z-wave Alliance. Smartprodukter kan også tilsluttes via lokale netværk (LAN) eller via en sky-til-sky løsning, men i disse tilfælde kræves en integration og certificering af Samsung SmartThings. Smart Hub har desuden flere sikkerhedslag, hvor det første er et hardwarelager ligesom på Samsungs telefoner. Det betyder, at det kun er den person, der ejer produkterne, som får adgang til de data, der er knyttet til dem.

Se også:  Samsungs nye smartwatch har læderrem og kommer med smarte svar

SmartThings-appen fungerer sammen med både Android og iOS og kan downloades gratis fra Google Play eller App Store. App’en kan bruges på din mobil, tablet eller Samsung Family Hub køleskabe. SmartThings og Samsung Smart Hub V3 er nu tilgængelige på www.samsung.dk, og hos Elgigantens butikker samt www.elgiganten.dk. For mere information om priser og produkter: https://www.samsung.com/da/smartthings/


TAGS
Samsung
smart home
SmartThings
Z-Wave
zigbee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S