Home » Mobiltelefon » Smartphones [STORTEST]: Her er den absolut bedste mobil lige nu
Smartphones [STORTEST]: Her er den absolut bedste mobil lige nu

Smartphones [STORTEST]: Her er den absolut bedste mobil lige nu

Share

OnePlus 7T Pro [TEST]: Smartphone med gamerskærm

Der er tre kameraer bagpå – på henholdsvis 48,8 og 16 megapixel.

Testens største skærm og højt tempo. Det leverer denne OnePlus til en ret skarp pris

Kigger vi alene på specifikationerne og sammenholder det med den oplevelse, vi har af OnePlus 7T Pro generelt i brug, ville vi gætte på, at den kostede i omegnen af 7000-8000 kroner – altså som testkonkurrenterne fra Samsung og Sony.

Men prisen ligger på det samme som mobiltelefonen fra Huawei. Og begge kinesere giver rigtig god valuta for pengene. Vel er testens Nokia en ren prisbasker, men hvis du også vil have toppen af poppen uden at betale boksen for det, er OnePlus noget af et hit til prisen.

Vores begejstring skyldes ikke mindst skærmen. Her får du nemlig ikke kun testens største skærm med en opløsning, der matcher, men også opdateringsfrekvens på 90 Hz mod typisk omkring de 60 Hz.

Men hvad skal det så bruges til? Det er normalt ved pc-skærme til gaming, man går op i at have en hurtig opdateringsfrekvens. På OnePlus har det den betydning, at alt glider bedre, når du svirper hen over skærmen. Der er ikke noget, der bliver sløret.

Alt kører bare lidt mere let og glidende, end vi er vant til. Det er bestemt ikke sådan, at du ikke kan klare dig med lavere hastighed, men når du har brugt en telefon som denne OnePlus i noget tid, så er det bare vanedannende og vanskeligt at komme væk fra. Pludselig ser andre skærme lidt mere uskarpe ud, når du ser hurtige billeder eller svirper.

Afrundede skærmkanter

Skærmbilledet har en flot dybde og detaljering, og skærmen ser hamrende godt ud med sine meget afrundede kanter. Det er samtidig en skærm, der krummer lidt i siderne – men heldigvis ikke så meget, at du kommer til at ramme skærmen, når du holder mobiltelefonen i hånden. Det er ellers et stort irritationsmoment ved nogle buede skærme.

Selve telefonen har meget runde kanter og glider let i hånden. Heldigvis er den konstrueret med en meget aflang skærm, så den ikke er så svær at holde. Den er faktisk blot 75,9 mm bred, hvilket bestemt er godkendt for en smartphone med så stor skærm. Trods den store skærmstørrelse opleves telefonen derfor heller ikke som en Phablet, men netop som en smartphone.

Til at håndtere den store skærm benyttes processoren Qualcomm 855+, som tydeligvis fyrer godt op under herlighederne. For alt fra første installation til dagligt brug med apps kører ret kvikt. Her kan man tydeligt mærke forskellen i forhold til tidligere modeller. Alt går bare lidt kvikkere.

Skift mellem de forskellige kamera-indstillinger går også ret hurtigt. Billedkvaliteten er bestemt godkendt, men ikke bedre end hos for eksempel Sony eller Huawei, der også leverer kameraer med meget høj opløsning. Der er godt med detaljer, men hele 48 megapixel er ikke nødvendigt i vores – undskyld udtrykket – optik.

Trods små indvendinger er OnePlus en værdig vinder af titlen som bedste køb i denne test. Meget godt gået af en så ny producent i et så hårdt marked.

OnePlus 7T Pro
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
5

Summary

Testholdet mener:

OnePlus 7T Pro giver meget for pengene – hvad mener du for eksempel om skærmopdaterin-ger på gamerniveau? Billedet på den let krumme skærm er dybt og detaljeret. Processoren gør mobilen hurtig, mens ka-meraerne er gennemsnitlige.

Teknisk set:

Producent Apple: OnePlus
Navn:  7T pro
Processor: Qualcomm 855+
Hukommelse:  128 GB
Skærmstørrelse: 6,67”
Skærmopløsning: 3120 x 1440 px
Styresystem:  Andorid
Kameraopløsning: 48 MP
Dimensioner: 162,6 x 75,9 x 9,8 mm
Vægt:  180 g
Pris: 5995 kr.

Her er den bedste dagspris på OnePlus 7T Pro 8GB RAM 256GB

TAGS
Apple
Huawei
Motorola
Nokia
OnePlus
Samsung
smartphone
Sony
Stortest

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S