Smartphones [STORTEST]: De nye mobiler tager et skridt op

Smartphones [STORTEST]: De nye mobiler tager et skridt op

Share

De nyeste mobiler er næsten altid de bedste nogensinde. Her tester vi tre nye topmobiler. En af dem i særklasse, men alle nyhederne giver mere af alt

Vi vil gerne have så meget skærm som muligt, et kamera af fineste kvalitet og mange andre funktioner i vores smartphones, men samtidig skal der være plads til mobilen i lommen. Det er lidt af et paradoks, men producenterne gør ikke desto mindre, hvad de kan for at efterkomme behovet. Disse tre smartphones tager hånd om det på hver deres måde, og de demonstrerer de evige fremskridt inden for teknologi og features

Masser af skærm

Især imponerer Galaxy S8+. Den giver imponerende meget skærmplads mobilens størrelse taget i betragtning. Samsung har udraderet stort set al spildplads på fronten, så der næsten kun er skærm tilbage. Det betyder, at man i en mobil på størrelse med iPhone 7 Plus får 6,2″-skærm, modsat de kun 5,5″ i Apples mobil. Skærmen har et lidt spøjst 18,5-format. Den er således mere aflang end de fleste, hvilket kan være en fordel, hvis du ser video i bredformat.

Se også:  Samsung Galaxy S8: Her er vores første indtryk

HTC har simpelthen valgt at forsyne deres smartphone med en ekstra skærm. Et lille OLED-display på 2″, som sidder i toppen af mobilen og giver genvej til apps, kontakter, kalender, vejr m.m. via små ikoner, som du selv kan tilpasse. Ekstraskærmen fungerer også, når hovedskærmen er låst, så man lige kan tjekke sit næste møde eller vejret de kommende timer uden at låse mobilen op. En velfungerende feature, som på fin vis supplerer den store 5,7″-hovedskærm.

Moto Z har som udgangspunkt testens mindste skærm på 5,5″, men i princippet kan den levere et billede, der er langt større end de andres. Det sker, når du klasker Insta-Share-modulet bagpå. Så har du nemlig en projektor, der kan skyde skærmbilledet op på væggen i helt op til 70 tommer. Insta-Share er dog et tilkøb, der koster dig over 3000 kroner, men ikke desto mindre en smart og velfungerende måde at få et stort billede uden at slæbe en stor skærm med sig.

Modulære muligheder

De modulære muligheder begrænser sig ikke kun til projektoren. Af tilgængelige moduler, der kan sættes bag på mobilen, findes også en højttaler fra JBL, en
batteripakke fra Incipio og ikke mindst et kamera fra legendariske Hasselblad. Her får du 10 x optisk zoom samt et godt gummigreb, fotolys og en ordentlig blitz.

Se også:  Apple iPhone 7 [TEST]: Stadig den bedste mobil du kan få

Det modulære design er yderst gennemført og utrolig nemt at bruge. Du skal ikke gøre andet end at klaske modulet på mobilens magnetiske bagside, så er det klar til brug.

Del denne