Home » Erhverv » Kombinér skyen med lokale løsninger
Kombinér skyen med lokale løsninger

Kombinér skyen med lokale løsninger

Share

M-Files Online giver virksomheder mulighed for at kombinere cloud- og on-premise-implementeringer som fx SharePoint og ERP-systemer med den samme softwarelicens

I august måned i år kunne M-Files præsentere en ny løsning: M-Files Online. M-Files Online giver virksomheder mulighed for at kombinere cloud- og on-premise-implementeringer som fx SharePoint og ERP-systemer med den samme softwarelicens.

“M-Files Online udnytter kunstig intelligens til at samle informationer, der ligger gemt i skyen og lokalt. Det betyder, at virksomheder frit kan blande cloud- og on-premise-implementeringer med den samme licens, så de kan få det miks af skalerbarhed og sikkerhed, som de ønsker,” forklarer Miika Mäkitalo.

Læs mere om M-Files Online-løsningen her.

M-Files er en international softwarevirksomhed, der tilbyder et intelligent informationshåndteringsystem. Sammen med to danske partnere, Columbus IT og Solution Management, bliver M-Files’ løsning rost i Devoteams nye rapport for sin brug af kunstig intelligens (AI) og Maskinlæring (ML). M-Files’ løsning opnår en samlet rating på 5/6.

I rapporten står der bl.a: “M-Files er den første producent til at satse så målrettet på AI via ML, hvilket virksomheden skal have anerkendelse for. Et par andre leverandører tilbyder også ML, men som en ekstern del, hvorimod ML hos M-Files’ er integreret i systemet, hvilket er en klar fordel.”

Devoteam fremhæver også det intelligente metadatalag (IML), som M-Files bygger på: “Systemet er bygget op omkring IML, hvor metadata kan kombineres og tilføjes på tværs af alle elementer. Det skaber en meget alsidig løsning, som er i stand til at understøtte mange forskellige behov, hvilket også kommer til udtryk i vores vurdering, hvor M-Files scorer højt med hensyn til arkitektur”.

Partnerstrategi skal øge markedsandele

CEO i M-Files Miika Mäkitalo sætter pris på anerkendelsen fra Devoteam og håber, at det kan øge udbredelsen af løsningen gennem de danske partnere som fx Columbus IT.

“Vi er meget glade for, at M-Files bliver fremhævet i denne rapport. Sammen med vores danske partnere som Columbus IT håber vi at komme ud til endnu flere danske virksomheder og vise, hvordan vores løsning kan reducere spildtid i deres organisationer.”

Med M-Files kan virksomheder forbinde deres systemer, data og indhold på tværs af organisationen uden at forstyrre eksisterende systemer og uden behov for datamigrering.

Fakta om M-Files

● M-Files’ løsninger er tilgængelig på 33 sprog på tværs af 100 lande
● M-Files har mere end 600 partnere på globalt plan
● M-Files er integreret med en lang række tredjepartløsninger fx Dropbox, OneDrive, Google Drive, Office/Outlook, Salesforce, Microsoft Dynamics, SharePoint og almindelige netværksdrev
● I 2017 placerede Gartner M-Files som “visionær” i deres Magic Quadrant for Content Service-platforme. Forrester Research og Nucleus Research har udnævnt M-Files som ”Leader” i deres seneste ECM-rapporter


DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S