Home » TV » Smarte plasma-skærme fra Panasonic
Smarte plasma-skærme fra Panasonic

Smarte plasma-skærme fra Panasonic

Share

Panasonic Smart Viera har udvidet 3D samt en stærkt opdateret Viera Connect-platform med masser af netværksmuligheder og underholdning

Panasonics nye serie af plasmaskærme dækker modeller fra 42 til 65 tommer. Den største fordel ved de nye Smart Viera-skærme er ifølge producenten den uovertrufne billedkvalitet, som både ses ved 2D- og 3D-visning. Dette års plasmaskærme bygger på paneler med avanceret Neo Plasma-teknologi, som i modelserierne VT, GT og ST suppleres med et High Contrast-filter og Infinite Black Panel-teknologi. 3D-modellerne med fuld hd har desuden fået toptunede billedprocessorer med en skærmopdatering på 2.500 Hz og en farvegengivelse med 24.576-trins gradation.

THX har godkendt fem af de nye fuld hd-skærme til visning af både 2D- og 3D-indhold. THX-stemplet garanterer, at billedkvaliteten lever op til de høje niveauer, som mange af Hollywoods førende filmskabere lægger til grund for deres produktioner.

Se også:  3D til kamp mod racisme og miljøsvineri - de stærkeste projekter kåret

De fleste af årets nye skærme er udstyret med nyudviklet Viera Connect, som er en cloudbaseret internettjeneste, der giver en enkel og hurtig adgang til lejefilm, playkanaler, spil, sociale medier og meget mere. Det er lige så nemt at downloade apps til Viera-skærmen som til en smartphone eller tablet, og i kraft af den indbyggede webbrowser kan man søge på næsten samme måde som med en computer. Skype-kamera kan købes som ekstra tilbehør og gør det muligt at holde kontakten med familie og venner, samtidig med at man ser et tv-program.

Ved at installere app’en Viera Remote på sin smartphone eller tablet kan man styre, hvad der sker på tv-skærmen og zappe hurtigt mellem forskellige kilder. Man kan også bruge sin mobil/tablet som game controller. Oven i købet får man et smart tastatur til sin webbrowser. App’en fås til både Android- og iOS-enheder og findes også i en pro-version, hvor man hurtigt og nemt kan skifte mellem flere kilder direkte på skærmen.

Se også:  Nokias nye Smart TV koster 2199 kroner

Panasonic har opstillet ambitiøse miljømål for både sin produktion og produkternes miljøpåvirkninger. For de smarte Viera-skærme betyder dette blandt andet en ekstremt lang levetid på op til 100.000 timer og en ny, højeffektiv panelteknologi, som har gjort skærmene mere effektive og dermed mindre strømslugende.

De nye Viera-skærme bliver introduceret løbende i butikkerne dette forår. Priserne er endnu ikke fastlagt.


TAGS
3D
Panasonic
plasma
Smart TV
viera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S