Home » Tilbehør » Smarte ladekabler til dine gadgets
Smarte ladekabler til dine gadgets

Smarte ladekabler til dine gadgets

Share

Magnetiske kabler giver en lettere hverdag med mange opladninger

Smartphones, tablets, smart-ure, bærbare computere og mange andre elektroniske gadgets er uundværlige i hverdagen. Men selvom enkelte produkter kan oplades trådløst, får hovedparten af vores gadgets strøm via en ledning, og det betyder utallige opladninger og kabelhåndtering – hver dag.

Nogle producenter, har heldigvis tænkt lidt ekstra over, hvordan det kan blive lidt lettere, og med Deltacos nye serie af ladekabler, kan du gøre dine daglige laderitualer lidt nemmere.

Deltaco har nemlig lanceret tre forskellige ladekabler med henholdsvis stik til Lightning (iOS-enheder), Micro-USB og USB-C. Kablet har en solid og holdbar ledning, men derudover er det særligt smarte, at der følger to meget små magnetiske connectorer med kablet (alt efter, hvilken USB-variant du vælger). Den lille connector placerer du i USB-porten på f.eks. din smartphone, herefter kan du koble selve opladekablet på din enhed via magnetisme – ligesom flere sikkert kender det fra Apples magnetiske MagSafe ladekabel til Macbooks. Dette gør, at det er nemt og meget hurtigere at sætte ladekablet til og fra uden at skulle bøvle med stik, og der er mindre risiko for at ødelægge dine stik og indgange.’

Se også:  OnePlus klar med vildt billige hovedtelefoner til USB C-porten

Der følger to magnetiske connectorer til hvert kabel, så du kan bruge det magnetiske kabel med to enheder. Derudover er selve kablet ens uanset, om du vælger en variant med en connector til Lightning-stik, Micro-USB eller USB-C. Det betyder, at du kan bruge kablet på tværs af enheder så længe, der sidder en magnetisk connector i dit produkt, og derved f.eks. blot have et enkelt magnetisk kabel liggende på skrivebordet, som du bruger til alle dine forskellige Android, Windows og iOS-enheder.

Alle varianterne af de nye Deltaco-ladekabler har en vejledende udsalgspris på 179 kroner. Kablet til Lightning ses her mens micro-usb ses her og her for USB-C.

Se også:  Deltaco GAM-020 [TEST]: Billig gamingmus gør det godt


TAGS
Deltaco
ladekabel
Lightnng
Streetz
USB C

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S