Home » Smart hjem » Smarte badevægte afslører alt om dit helbred
Smarte badevægte afslører alt om dit helbred

Smarte badevægte afslører alt om dit helbred

Share

Nye smarte badevægte fra Withings afslører alt fra din vægt til risiko for højt blodtryk. Med et lille fikst trick holder vægtene motivationen oppe, hvis du bøvler med at tabe dig

Glem den klassiske badevægt og dens irriterende lille pil, som altid står på for højt et tal. I dag måler vægte alt fra fedtprocent til muskelmasse, og det gælder også tre nye modeller fra Withings. Udover at kunne alt det nyeste, er de smarte Wi-Fi-vægte app-styrede, og de kan tilmed – med et lille trick – lokke dig op på vægten mindst én gang om dagen.

Det lille fif hedder vejrudsigt. De tre vægte fra Withings, Body, Body+ og Body Cardio, er alle udstyret med den ekstra feature. Ideen er, at når vægten viser, hvordan vejret bliver, kan du tage højde for hvilket (løbe)tøj, du skal iføre dig, samtidig med at det at tjekke vejret på vægten bliver en daglig rutine.

Se også:  Ikeas nye billedramme har indbyggede Sonos-højttalere
Få statistik på fedt og muskelmasse

De tre modeller fra Withings kommunikerer med den gratis Health Mate-app via Wi-Fi og Bluetooth. Dermed bliver det muligt over tid at følge sit vægttab ved hjælp af statistik.

Body henvender sig til personer, der søger let og effektiv vægtkontrol, mens Body+ er specialiseret. Ændrer du livsstil, for eksempel kost eller motion, giver vægten indsigt i, hvad der sker med dit kropsfedt, din muskelmasse og totale kropsvæske. En vægttrend holder styr på de sidste otte målinger.

Hold øje med blodtrykket

Body Cardio tager skridtet videre og holder styr på dit kardiovaskulære helbred. Vægten kan også hjælpe med at vurdere din risiko for at få eller udvikle forhøjet blodtryk takket være Pulse Wave Velocity-måling.

Målingen sker ved registrering af tidsforskellen mellem blodudpumpningen fra hjertet i aorta, til at blodgennemstrømningen kommer til fødderne. Den tid, det tager for trykbølgen at bevæge sig langs arterietræet, bruges af Body Cardio til at beregne Pulse Wave Velocity (PWV).

Se også:  Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free [TEST]: Videodørklokke til Arlo-fans
Yderligere funktioner

Vægtene fra Withings har derudover specialfunktioner til forskellige sammenhænge. Blandt andet kan de smarte vægte måle din knoglemasse. Denne masse er en kritisk sundhedsindikator.

En yderligere funktion er graviditetsmåler. Her er vægtregistrering kombineret med wellness-råd baseret på input fra jordemødre, så brugeren kan følge med i, om vægtøgningen er, som den skal være. Med Babytilstand kan den nybagte mor træde op på vægten med sit barn, og kun babyen vil blive vejet.

Atlet-tilstand er en anden mulighed – med specielle fedtmasseberegnings-algoritmer udviklet til atleter med en bestemt muskelfordeling.

Vægtene fra Withings fås til priser fra 499 kroner for Body, 799 kroner for Body+ og 1099 kroner for Body Cardio.


TAGS
app-styret
badevægt
smart hjem
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S