Home » Bilen » Smart underholdning i nye hjemmebiografer
Smart underholdning i nye hjemmebiografer

Smart underholdning i nye hjemmebiografer

Share

Panasonic er klar med seks nye hjemmebiograf-systemer, der har 3D, masser af netværksfunktioner og integration med dine andre medieapparater og din smartphone

Tiderne er forbi, hvor alt, man kunne ønske sig i en hjemmebiograf, var et godt farve-tv og en vhs-afspiller. I dag er en hjemmebiograf et multianlæg, der spiller et hav af formater, viser film i 2D og 3D, leverer lyd i surround sound, kan forbindes trådløst til dine andre medieapparater og giver adgang til et væld af webmuligheder og underholdning fra nettet.

Det er de nye hjemmebiografer fra Panasonic et glimrende eksempel på. Alle modeller er gearet til de nyeste 3D-film på blu-ray og har Panasonics egen Cinema Surround-teknologi, som gengiver lyden på samme måde som i en rigtig biograf. Nogle af dem har desuden en raffineret 3D-surroundlyd, som skaber 3D-effekter, der opleves som kommende fra forskellige steder i rummet.

Se også:  Disse skader taget livet af mobile enheder

Hjemmebiograferne har også Viera Connect, som er en cloudbaseret netværksplatform, der leverer underholdning over en bred front – fra sport og film til spil og kommunikation. Viera Connect omfatter også sociale medier som Twitter, Facebook, YouTube og Skype, så man kan se film og samtidig holde kontakten med venner og familie.

De nye hjemmebiografsystemer er kompatible med app’en Smartphone Remote Control, som gør det nemt og bekvemt at styre underholdningen ved hjælp af sin mobil eller tablet. Smartphonen kan også bruges som tastatur, så man nemt kan søge efter film eller anden underholdning eller skrive opdateringer på sin Facebook-profil.

De nye modeller er desuden dlna-kompatible, så du kan dele fotos, musik, video og multimedia fra forskellige rum i huset. Modellerne SC-BTT590, SC-BTT490, SC-BTT290 og SC-BTT282 har også indbygget trådløs netværksopkobling, så Viera Connect og andre funktioner som BD-Live fungerer uden ekstern wlan-adapter eller lange lan-kabler.

Se også:  Her er det ekstra grej, der gør din hjemmebio perfekt

De nye hjemmebiografsystemer bliver introduceret løbende i butikkerne dette forår.

Priserne er endnu ikke fastlagt.


TAGS
3D
hjemmebiograf
Panasonic
viera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S