Home » Sikkerhed » Eset klar med gratis sikkerhedssoftware til smart tv
Eset klar med gratis sikkerhedssoftware til smart tv

Eset klar med gratis sikkerhedssoftware til smart tv

Share

Eset Smart TV Security er skabt for at beskytte smart-TV-brugere mod det stigende antal malwaretrusler

Ifølge statistikkerne vil der i 2020 være helt op til 30 milliarder enheder, som er koblet til internettet. Selvom disse gadgets giver utroligt mange fordele i hjemmet, udgør de også en trussel mod forbrugerne i hverdagen. Særligt smart-TV’er med deres mikrofoner, kameraer og USB-porte bliver i stigende grad primære mål for malwareangreb. Ved at få kontrol over et smart-TV kan cyberkriminelle ikke bare angribe andre enheder i brugerens hjemmenetværk, men også udspionere enkeltpersoner og indsamle følsomme og personlige oplysninger.

“På grund af truslen mod sikkerheden og privatlivets fred er forbrugerne nødt til at tænke på at beskytte smarte enheder i hjemmet, på samme måde som de ville beskytte deres bærbare computere, tablets eller mobiltelefoner. De kan ikke behandle dem som et almindeligt TV eller ur eller en almindelig elkedel,” siger Branislav Orlik, som er produktchef for mobilsikkerhed hos ESET.

Se også:  Eset Business [TEST]: Nem sikkerhed for små og mellemstore virksomheder

Smart-TV’er med Android-TV-operativsystemer vil også utvivlsomt bidrage til spredningen af Android-ransomware, som allerede har været målrettet Android-enheder i flere år. Truslen er nu også rettet mod Android-TV’er, hvilket historier om låsning af smart-TV-skærme og krav om løsepenge i nyhederne har vist.

Beskytter mod malware

På Mobile World Congress lancerede Eset i går en avanceret løsning, som beskytter opkoblede TV’er og andre enheder med et Android-operativsystem mod malwareangreb.

ESET Smart TV Security beskytter forbrugerne med en lang række sikkerhedsfunktioner, blandt andet:

• Antivirusprogram, som beskytter mod et stigende antal malwareangreb mod Android-enheder.

• Anti-ransomware-teknologi, som forhindrer låsning af skærmen. Hvis ransomware aktiveres, rådes brugerne til at tænde/slukke for deres smart-TV, mens virusdatabasen opdateres, og scanningen iværksættes. Når ESET Smart TV Security detekterer ransomware på enheden, anbefales det, at brugeren afinstallerer malwaren. Når afinstallationen bekræftes, fjernes ransomwaren.

Se også:  Apple TV 4K [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

• Scanning af flere enheder og USB’er for malware, der opretter forbindelse til smart-TV’et.

• Anti-phishing, som beskytter brugerne mod forsøg på at stjæle følsomme personoplysninger. Denne funktion vil kun være tilgængelig i premiumversionen af ESET Smart TV Security.

ESET’s Smart TV Security er gratis kan downloades via Google Play og kan kun downloades fra brugerens tv. Når softwaren er installeret, beskytter ESET brugerne i hele deres Android-økosystem – både smartphones og TV’er.


TAGS
eset
Smart TV

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S