Home » Smart hjem » Smart toilet tørrer dig i r**** og kan styres med mobilen
Smart toilet tørrer dig i r**** og kan styres med mobilen

Smart toilet tørrer dig i r**** og kan styres med mobilen

Share

Slut med toilet-papir. Sæt dig blot tilrette på Grohe Sensia Arena Spalet, så klarer toilettet det beskidte arbejde for dig. Det sørger også selv for rengøring og kan styres med din smartphone 

I Danmark er der traditionen for at anvende papir efter et toiletbesøg, men dette er langt fra den mest hygiejniske løsning. På et toiletbesøg kommer vi i kontakt med utallige bakterier og når vi bruger papir til at tørre os, så spredes disse bakterier. Toiletpapir er desuden hård ved huden, en stor belastning for miljøet og det kan for nogen mennesker være svært at tørre sarte områder helt rene. 

Det nye Sensia Arena Spalet er et avanceret shower toilet, der skal gøre op med den dårlige toilethygiejne og ændrer normen for personlig pleje.

I stedet for papir bruger Sensia Arena Spalet vand til at rense og friske op, som afslutning på toiletbesøget. En kraftfuld stråle vand renser, mens opvarmet luft tørrer. Alle indstillinger kan justeres – fra spraystyrke til sprayposition og fra vandtemperatur til sprayvarighed. Toilettet har desuden sin egen vandvarmer, som leverer ubegrænsede mængder af varmt vand.

Altid rent toilet

Sensia Arena er produceret i et enkelt og moderne design. Det er designet til at være det reneste sted i hjemme. Fra skålens udformning til de avancerede belægninger sikres renhed og top hygiejne. Den nye Grohe AquaCeramic-teknologi gør at snavs og kalkaflejringer ikke kan sætte sig fast, mens Grohes hyperclean overflade forhindrer 99 procent af bakterievæksten. Derfor kræves kun en minimal indsats for at holde keramikken skinnende ren og fri for bakterier.

Hver eneste detalje på shower toilettet sikrer, at det forbliver hygiejnisk i den daglige brug. Sprayarmene er lavet af et antibakterielt materiale og bliver automatisk skyllet før og efter brug. Det unikke Triple Vortex skyl består af vand fra tre retninger på én gang, hvilket skaber en kraftfuld hvirvelstrøm, der ikke efterlader nogen rester, mens skålens udformning gør rengøringen lettere og man undgår sprøjt under skyllet. Det højeffektive Triple Vortex system gør brug af hver enkelt dråbe, hvilket resulterer i et lavt vandforbrug.

Tilpasset dine behov

Med Sensia Arena Spalet undgår man dårlig lugt på badeværelset. Et luftskjold i skålen forsegler luften, mens en absorberingsfunktion trækker luften ud gennem et særligt kulfilter. Når toilettet registrer en persons tilstedeværelse, åbnes låget automatisk og det lukkes automatisk igen efter brug.

SmartControl-teknologien giver brugerne fuld kontrol over alle toilettets muligheder og indstillinger. Der er nem adgang til kontrolpanelet, hvilket gør det er muligt at personliggøre spraytype, vandtryk og temperatur, og om natten bliver brugerne guidet til Grohe Spalet af en mild nattebelysning. Sensia Arena er desuden også digital, så smartphone-brugere kan downloade Grohe Spalet app’en, der gør det muligt at oprette individuelle profiler med individuelle præferencer.

Toilettet kan købes nu til en pris på 15.996 kroner.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S