Home » GPS » Smart svømmeur
Smart svømmeur

Smart svømmeur

Share

Det er ikke kun til løbetræning, du kan have glæde af et ur

Svøm uden at tælle baner? Alle der har prøvet at træne svømning ved også, hvor svært og irriterende det er at skulle holde øje med, hvor langt man har svømmet. Var det 10, 20 eller 30 baner, 100 meter – og hvor lang tid har det taget? Der findes enheder, der kan klare dette, men nu er det nemt tilgængeligt via Garmin Swim.

Og er du svømmeentusiast er det en uundværlig gadget. For det har lånt samme indmad, som du finder i Garmins 910XT multisportsur. Det vil sige, at Swim uden GPS kan måle via dine armtag, hvor langt du har svømmet. Den kan endda registrere, om du svømmer crawl eller butterfly. Det sidste forsøgte vi, men var nær druknet og kan blot konstatere, at når der svømmes crawl, er det ret præcist. Sæt uret i gang og svøm til du segner, og det regiterer alt. Du kan se, hvor mange armtag du bruger, hvor længe du har svømmet, tider pr 100 meter og så videre. Altså et højst specialiseret ur. Men fidusen med det er, at da det ikke har indbygget GPS, er det ret tyndt og faktisk rimeligt nydeligt.

Se også:  JBL leverer lækker lyd til træningen

Det tåler også stød og slag og kan naturligvis også bruges, når du svømmer udendørs i pool eller i havet. Altså pludseligt et ur, som man kan bruge til hverdag, da det også er rimeligt nydeligt designet – og signalerer at du er en haj til at svømme. Det er der jo ingen, der kan se, når du render rundt i shorts, vel? Alle data kan i øvrigt gemmes og studeres i Garmin Connect, når du kommer hjem.


Garmin Swim
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
garmin
Garmin Swim
TechLife
træning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S