Home » Smart hjem » Prisvenlig smart vægt fra Huawei hjælper dig til en sundere krop
Prisvenlig smart vægt fra Huawei hjælper dig til en sundere krop

Prisvenlig smart vægt fra Huawei hjælper dig til en sundere krop

Share

Huawei bevæger sig ind på nyt produkterritorium med Smart Scale – en intelligent vægt, som måler din kropsform på flere parametre, så du for alvor kan se resultatet af dit hårde slid

Sæsonen for søde sager, sovs og kartofler er skudt i gang, og dermed også fundamentet for danskernes hyppigste nytårsforsæt; vægttabet. Det kan dog være svært at holde modet oppe, hvis ikke kiloene rasler af i det forventede tempo. Derfor lancerer Huawei nu en intelligent vægt, som måler din kropsform på flere parametre, så du for alvor kan se resultatet af dit hårde slid.

Måler ikke kun vægten

Den traditionelle badevægt viser dig, hvad du vejer. Det er jo simpelt nok. Men for dig som har en ambition om at se slankere ud, er det ikke kun det simple vægttal, der tæller. Her er det også nødvendigt at se på fedtprocent og muskelmasse. Det skyldes, at fedt fylder tre gange så meget som muskler. Dermed kan et manglende vægttab måske forklares med, at fedtet er blevet erstattet af muskler, der således får dig til at se slankere ud – uden at det nødvendigvis afspejles i din kropsvægt.

Se også:  Huawei 5G CPE Pro 2 [TEST]: Tårnhøjt Wi-Fi-design

Huawei Smart Scale gør det muligt at måle blandt andet muskelmasse, fedtprocent, kropsvæske og knoglemasse. Den kan forbindes direkte til din smartphone via Bluetooth, så du altid har din sundhedsprofil lige ved hånden. Så kan du hele tiden holde øje med, om du er på vej i den rigtige retning, uanset om du drømmer om at tabe fedt eller tage på i muskelmasse – eller begge dele.

Kortlæg det farlige fedt

Hvor flere vægte indtil nu har kunne kortlægge fedtprocent og BMI, indeholder den nye vægt fra Huawei en bred vifte af innovative funktioner, som gør det muligt at få et mere dybdegående indblik i din krops sammensætning af både muskler, knogler og fedt. Vægten kan blandt andet afsløre din knoglemasse, din proteinmasse og mængden af visceralt fedt, som er den farlige fedt, der omkredser dine organer. Vægten benytter en teknologi, der hedder Bioelectrical Impedance Analysis (BIA), som sender impulser fra den ene fod op gennem benet og ind over hoften, ned til den anden fod. På den måde kan den måle mængden af fedt i kroppen.

Se også:  Nu kan du få sygesikringsbeviset på din smartphone

TAGS
fitness
Huawei
sundhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S