Netgear Orbi [TEST]: Smart router-løsning til større hjem

Netgear Orbi [TEST]: Smart router-løsning til større hjem

Share

Med en dækning af et etageareal på op til 350 kvadratmeter kan Netgear Orbi router/satellit-løsning eliminere døde zoner i de fleste boliger og mange mindre kontorer

Med et diskret ”orbi” logo på den mathvide front og et design, der passer bedre til Illums Bolighus end en elektronikbutik, er Netgears seneste router-produkt en ulv i fåreklæder. Det smukke design signalerer enkelhed, og øjet generes ikke af strittende antenner og kulørte lamper.

Men bag de bløde former findes noget af den mest avancerede, trådløse teknologi til private og mindre business-installationer, og samtidig er brugervenligheden i top.
Pressebillederne snyder dog lidt, når de viser Orbi som skulpturer i nydelige hjem, for enhederne skal have strøm og kan tilsluttes op til fire ethernet-kabler, som i denne klasse ideelt bør være de ret stive CAT7-typer.

Se også:  Få stabilt Wi-Fi i alle hjemmets hjørner
Tri-band Wi-Fi på en anden måde

Den helt nye 802.11ad-standard, som så småt er ved at blive udrullet, føjer endnu et frekvensbånd til de eksisterende dual band Wi-Fi-standarder 802.11ac og 802.11n, nemlig det ultrahøje område omkring 60 GHz. Denne teknologi skal bane vej for trådløs dataoverførsel ved vanvittige hastigheder op til 7,2 Gbps. Over meget korte afstande – op til 10 meter, taler man om.

1 2 3 4 5 6 7Næste

Del denne