Home » Hovedtelefoner og højttalere » Smart lyd til træningen
Smart lyd til træningen

Smart lyd til træningen

Share

Philips er klar med fire nye, trådløse sportshovedtelefoner, hvor pasform, komfort, god lyd, trafiksikkerhed og hygiejne er i fokus

I Philips’ 2021-sortimentet inden for sportshovedtelefoner der ikke mindre end fire modeller.

Flagskibet er A7306 True Wireless, der med en god pasform skal sikre, at du ikke forstyrres af lyd udefra og kan nyde musikken, som leveres af en stor 9 mm højtaler.

A7306 har seks timers batterilevetid, og du kan oplade yderligere 18 timer fra etuiet. 15 minutters opladning giver én times musik.

Du kan også registrere din hjerterytme via A7306’s overvågningssystem, som er kompatibelt med de fleste, populære fitness-apps på markedet.

A7306 har lang levetid og holdbarhed, da den er vandtæt, støvtæt og svedtæt. De kan blive rengjort på blot 20 sekunder af det automatiske UV-lys, som er indbygget i etuiet, du transporterer den i.

Som en ekstra sikkerhed, når du motionerer i trafik, kan du med en enkelt tryk få lyden omkring dig lukket ind.

Se også:  Samsung Galaxy Buds Pro [TEST]: Intelligente earbuds med stor lyd

Philips A7306 Sports True Wireless kommer på markedet i 2. kvartal til en pris på 1.499 kr.

Lyd gennem knoglerne

Modsat den traditionelle hovedtelefon med højtaler, så bruger den trådløse A6606 knogle-vibrationsteknologi: Den udnytter knoglernes naturlige lydledende egenskaber til at sende lydvibrationerne via brugerens kindben til øret. Resultatet er, at du hører musik i høj kvalitet – samtidig med at ørerne kan følge med i eksempelvis trafikken omkring dig. God musik. God sikkerhed.

A6606 har neckband i letvægtstitanium i en forstærket udgave, som også kan benyttes under en cykelhjelm. Som en ekstra sikkerhed er der kraftigt LED-lys, som kan styres fra Philips’ Headphones App.

Philips A6606 kommer på markedet i 2. kvartal til 1.399 kr.

Prisvenlig og robust

Philips A4216 er en trådløs, on-ear sportshovedtelefon til alle former for aktivitet; ikke mindst med en robusthed, der passer til udendørs-aktiviteter: on-ear-kopperne lukker lyden fra omgivelserne ude, og de store 40 mm højtalere skal levere en fremragende og detaljeret lyd med en god basgengivelse.

Se også:  Sennheiser CX Plus TWS [TEST]: Fantastisk lyd + støjreduktion

A4216 er ergonomisk designet med ekstra komfort i form af skumpuder, der tilpasser sig og en speciel, kølende gelé – alt sammen beklædt med stof, som kan tages af og vaskes, så hygiejnen er i top.

Spilletiden er op til 25 timer, og der følger en hurtigoplader med.

Philips A4216 kommer på markedet i 2. kvartal til 599 kr.

Simpel budget-model

Philips A3206 giver dig en kombination af ydelse, komfort og sikkerhed. De ultralette ørepropper er vandtætte, fungerer med Google og Siri, samt giver op til ti timers spilletid.

Du kan skifte mellem tre vingespidser og tre ørekroge, så de passer til dig. Og som ekstra sikkerhed, når du bevæger dig udendørs når mørket sænker sig, så er der et lysreflekterende, Kevlar-forstærket kabel.

Philips A3206 kommer på markedet i løbet af 2. kvartal til 449 kr.


TAGS
fitness
helt trådløse hovedtelefoner
sportshovedtelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S