Home » Printer » Smart løsning bringer print ind i den digitale tidsalder
Smart løsning bringer print ind i den digitale tidsalder

Smart løsning bringer print ind i den digitale tidsalder

Share

HP giver print nyt liv med HP+, der samler en lang række fordele og tjenester i et nyt økosystem for print i skyen. Den nye printløsning giver forbrugere og mindre virksomheder en mere sikker, effektiv og bæredygtig printoplevelse tilpasset fremtidens fleksible arbejds- og privatliv

HP+ skal imødekomme efterspørgslen for mere tidssvarende printløsninger, som har været stigende over det seneste år, i takt med at mange har haft behov for at kunne udskrive hjemmefra i forbindelse med deres studie eller arbejde. Eksempelvis viser en ny undersøgelse, at hver femte person printer mere nu end de gjorde før pandemien, mens 28% har brugt deres printere til hjemmearbejde og 14% til hjemmeskoling af deres børn eller dem selv.

I takt med de nye arbejdsvaner er behovet for teknologi, der kan anvendes i både en professionel og privat kontekst også steget. HP+ imødekommer fremtidens mere fleksible arbejds- og privatliv ved at samle en lang række services og teknologier i ét smart cloudbaseret økosystem, der giver kunder en række nye fordele og funktioner, når der købes en HP+ kompatibel printer.

“Vi tror på, at HP+ kommer til at forandre printoplevelsen, som vi kender den. Og det er der brug for. Print har fået nyt liv under coronapandemien, hvor efterspørgslen og behovet for at kunne udskrive er steget. Hos HP ser vi stadig masser af potentiale i print, og derfor har vi også optimeret printoplevelsen for vores kunder ved at samle vores bedste services og fordele i én samlet løsning. Med HP+ tilbyder vi nu forbrugere og mindre virksomheder et komplet økosystem i skyen, der forbedrer hele printoplevelsen og imødekommer de nye behov i vores familie- og arbejdsliv”, siger Claire Cunha, Chef for printløsninger i Norden, HP Inc.

Se også:  Canon Pixma G3560 [TEST]: En kreativ blæksprutte
Gør hverdagen lettere

HP+ kræver en HP-konto, forbindelse til internettet og brug af original HP-blæk eller toner i hele printerens levetid. Herefter gør HP+ det muligt for forbrugere og virksomheder at spare tid og opnå en lang række fordele med deres printer. Ved køb af en HP+ kompatibel printer, får kunderne en mere intelligent printer sammen med en lang række nye fordele og funktioner:

 • Ny cloudfunktionalitet i printeren registrerer og sikrer automatisk opdaterende WiFi forbindelse så du altid er forbundet.
 • En udvidet HP-garanti, der giver kunderne mere tryghed.
 • De første seks måneders Instant Ink inkluderet: en abonnementsordning til automatisk køb og levering af blæk eller tonerpatroner designet til at hjælpe kunder med at spare tid og penge på print i hjemmet. Efter seks måneder opkræves et månedlige gebyr for fortsættelse af Instant Ink medmindre det annulleres.
 • Med Instant Ink genbruger HP dine brugte blæk og tonerpatroner. Det er nemt med den tilsendt frankeret kuvert hvori genbrugte patroner sendes retur. Nye patroner bliver bestilt og leveret til døren automatisk.
 • Nyt smart sikkerhedssystem, der registrerer og hjælper med at stoppe malwareangreb.
 • Ny indbygget in-OS-udskrivning, der gør det muligt at printe og scanne hvor og når som helst – uanset, hvilken enhed du benytter.
 • Ny privat afhentningsfunktion frigiver kun dokumenter, når du er ved printeren og giver dig derfor mulighed for at trykke på print nu og hente senere.
 • Ny Forest First-funktion – HP+ værner om klimaet og vores planet, hvor HP sørger for at plante træer og beskytte skovene for hver side, der udskrives
 • Ny HP Smart Advance, der giver kunderne adgang til avanceret scanning, mobil fax og produktivitetsfunktioner i 24 måneder
Se også:  Nu får skolerne "blended learning" – det kræver stærkere computere

Tilgængelighed:

HP+ er kompatibel med et bredt udvalg af HP-printere. Se en liste over modeller i nedenstående:

 • HP LaserJet M234 sdwe-serien,
 • HP OfficeJet Pro 9025e-serien
 • HP DeskJet 4100e-serien
 • HP ENVY 6400e-serien

HP forventer at udvide HP+ til flere printere i fremtiden.


TAGS
HP
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S