Home » Transport » Smart gearkasse giver dig mere power på cykelstien
Smart gearkasse giver dig mere power på cykelstien

Smart gearkasse giver dig mere power på cykelstien

Share

Valeo lancerer en ny elektrisk cykelmotor med smart gearkasse, der passer til alle elcykler. Syv-trins automatgearkassen kan generere cyklistens egen indsats otte gange

Valeos løsning er den første i verden, der integrerer både en elektrisk motor og en adaptiv automatisk transmission i pedalenheden, som straks tilpasser sig den enkeltes kørestil.

Det avancerede elektriske hjælpesystem gør elektriske cykler mere effektive og eliminerer en række problemer forbundet med kæder, gear og vedligeholdelse. Takket være Valeos integrerede system er der ikke længere behov for gear, tandhjul eller kabler. Den traditionelle cykelkæde kan også udskiftes med et mere fleksibelt bæltesystem.

Smart gearkasse

Den nye teknologi fra Valeo består af en 48V elmotor og en syv-trins automatgearkasse ved pedalerne. Med et drejningsmoment på 130 Newton meter kan det doble cyklistens indsats otte gange, mens den nærmeste konkurrent kun femdobler den.

Se også:  Hundedyre eltog til DSB bliver forsinket et halvt år

Den tilpasningsdygtige automatiske transmission, som er verdens første til elektriske cykler, bruger en algoritme til at bestemme hver persons kørestil og tilpasser sig direkte til cyklistens behov under hele turen.

Løsningen tilbyder også en skubfunktion, der gør det lettere, når du har tunge belastninger, og en boostfunktion, der gør det lettere at overhale andre cyklister og komme op ad skråninger. En tyverisikringsfunktion giver mulighed for at blokere brugen af ​​det elektriske hjælpesystem og dermed gøre det vanskeligere, hvis nogen forsøger at stjæle cyklen.

Passer til alle elcykler

I stedet for at bygge cykler planlægger Valeo kun at udstyre dem med sin elektriske løsning. Med dette i tankerne er der udviklet tre prototyper, der viser, hvordan løsningen kan tilpasses alle typer modeller og behov: en bycykel, en touring-cykel og en lastcykel til transport af tunge laster med unikke bak- og bremsenergifunktioner.

Se også:  Den nye elektriske Renault Megane scorer topkarakter i sikkerhed


TAGS
elcykel
elektriske transportmidler
Valeo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S