Home » Hardware » Købeguide: Smart ferie med teknologi
Købeguide: Smart ferie med teknologi

Købeguide: Smart ferie med teknologi

Share

Måske er det på tide at tænke nye tanker, når sommeren står for døren og investere i både sikkerhed og underholdning

 

1 Overvåg dit hjem, mens du er på ferie

At tage hele familien med på sommerferie betyder ikke, at du ikke samtidig kan holde et vågent øje med dit hjem.
D-Links trådløse overvågningskamera D-Link DCS-8600LH giver dig nemlig mulighed for at holde øje med dit hjem fra din smartphone og modtage advarsler, hvis nogen går ind på din grund. Appen mydlink kan bruges til at styre alle dine D-Link-enheder, og du kan lagre optagelserne på microSD-kort eller i skyen. Derudover kan DCS-8600LH klare regn og sne, og den fungerer med digitale assistenter som Google Assistent og Amazon Alexa.

www.dlink.com
Vejl. udsalgspris 1500 kr.

 

 

2 Tag gaming-glæderne med i sommerhuset

Sommerferie betyder fri fra arbejde eller studie og tid til at gøre de ting, du nyder mest af alt. Hvis du og din familie dyrker de mange gamingglæder og e-sport, så er du sikret spil i høj kvalitet med denne ultimative gamingstationære pc, der er noget så usædvanligt som et kompakt gamingmonster med håndtag! Lenovo Legion C730 byder på fænomenale gamingkræfter med en Core i9-9900K samt et Nvidia GeForce RTX 2080-grafikkort. Du kan køre VR-spil, 3D-rendering, multiskærme, der er Dolby Atmos i lydudgangen og i det hele taget, er der basis for e-sport i topklasse.

www.lenovo.dk
Vejl. udsalgspris 19.999 kr.

 

3 Få lynhurtigt internet i din ferielejlighed

Uanset om du holder sommerferie hjemme, lejer en ferielejlighed eller et sommerhus, så er det muligt at få uundværligt og hurtigt internet. Med TP-Link 4G+ Cat6 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router Archer MR600 kan hele familien nemlig få adgang til mobilt internet. Du skal blot indsætte et 4G-simkort i routeren, sætte den op med TP-Links app på din mobil, og så er du klar til at surfe på et stabilt netværk lige der, hvor du holder ferie. MR600 understøtter op til 64 enheder samtidig trådløst, og fire LAN-porte giver mulighed for at tilkoble trådede enheder.

www.tp-link.com/dk
Vejl. udsalgspris 1299 kr.

 

4 Hold øje med både hus og have i 4K

Vil du have fuldt og skarpt overblik over både hus og have, mens du nyder ferien langt hjemmefra, så kan Arlo Ultra-systemet servere dine hjemlige omgivelser i høj 4K-
opløsning. Det kabelfri kamera har en nem opsætning og forbindes via den medfølgende smarthub til din router. Kameraet har et synsfelt på 180 grader og kan endvidere zoome ind på objekter eller personer samt følge dem. Kameraet er naturligvis vejrbestandigt og kan give dig advarsler ved visse typer af lyde og bevægelser. Der er også sirene og spotlys indbygget.

www.arlo.com/eu
Vejl. udsalgspris 3999 kr.


TAGS
ferie

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S