Netflix gør det nemmere at se serier på ferien

Netflix gør det nemmere at se serier på ferien

Share

Smart Download er en ny feature, der automatisk henter den næste episode af den serie du følger med i, så du kan se den offline

Det har længe været muligt at hente indhold fra Netflix ned på din mobil eller tablet. Det er guld værd, når du skal ud og rejse. Så behøver du nemlig ikke bruge dyr mobildata eller være afhængig af Wi-Fi, når du vil slappe af med film og serier. 

Ulempen er at det tager plads på din enhed, hvis du vil have en hel sæson af en serie med. Samtidig tager det tid at administrere hvad der hentes, og hvad der skal slettes efterfølgende.

Se også:  Her får du mest streaming for pengene

Netflix har gjort det væsentligt nemmere at drage nytte af offline-funktionaliteten. En ny Smart Download funktion sørger for at du altid har den nyeste episode af din serie til rådighed, uden at bruge tid på at hente nye episoder og slette de gamle. 

Næste afsnit ligger klar

Har du blot hentet et afsnit af en serie ned, så henter Netflix automatisk det næste afsnit, når du har set det færdig. Den sletter samtidig det gamle afsnit.

På den måde er der kun det indhold du rent faktisk skal bruge på din enhed, og du slipper for selv at skulle huske på at hente nye episoder.  

Se også:  Nye high-end tv med 4K fra Sony

Et lille ikon viser, at der downloades, og det sker kun, når du er på Wi-Fi. Du skal ikke bekymre dig om, at der pludselig er hentet flere gigabytes ned via dit mobilabonnement. 

Den nye funktion er tilgængelig i appen nu, men indtil videre kun på Android-enheder.

Se hvordan Smart Download fungerer her:

Del denne