Home » Smart hjem » Lås døren op med din mobiltelefon
Lås døren op med din mobiltelefon

Lås døren op med din mobiltelefon

Share

Den smarte elektroniske lås Tedee lanceres nu i Danmark. Den åbnes automatisk ved hjælp af din mobiltelefon og kan genoplades

Danskere er vilde med smart home-ting. Ifølge Danmarks Statistik ejer 23 procent af danskerne i alderen 16-74 år et smart home-produkt. Så hvorfor ikke tage skridtet videre og udskifte den traditionelle cylinderlås med en smart ditto?

Det kunne for eksempel en smartlås fra producenten Tedee, som nu sender sin første lås på markedet herhjemme.

Seks måneder uden strøm

Nyheden har ifølge producenten et energieffektivt batteri, der virker i op til seks måneder. Det skal ikke udskiftes, men blot genoplades, hvilket skulle kunne klares natten over ved hjælp af et medfølgende USB-kabel med et magnetisk stik.

Låsen skal oplades et par gange om året. Det sker med et medfølgende USB-kabel.

Låsen skal oplades et par gange om året. Det sker med et medfølgende USB-kabel.

Derudover er der den ekstra fordel, at installationen ikke kræver en låsesmed, hvis man har en almindelig nordisk cylinder (hvor nøglehullet sidder over håndtaget). Husejeren kan selv klare opgraderingen på få minutter med den specialdesignede nordiske adapter.

Basis for det hele er ikke overraskende en app, men du skal ikke at tage dine mobil op af lommen. Tedee åbner for dig, når du er tæt nok på til at oprette en forbindelse via Bluetooth. Døren låses også automatisk, når du går hjemmefra – hvilket kan fjerne de kendte bekymringer.

Også historie-log

Du har med appen fuld kontrol over alle låsens funktioner og kan selv bestemme, hvem du vil give adgang til dit hus og i hvilket tidsrum, oplyser Tedee.

Låsen giver dig også en historie-log og meddelelser om aktiviteter, og dem kan du selvfølgelig tilgå uanset, hvor du befinder dig, bar du har din mobiltelefon med.

Prisen for en hel låsepakke er 2894 kr. For pengene får du en adapter, en smartlås, en Wi-Fi-aktiveret fjernbro og nødvendigt tilbehør i form en USB-lader, et mikro USB-laderkabel med en magnetisk adapter og værktøjs-kittet. Appen downloades gratis Fra App Store eller Google Play.

Tedee blev etableret i 2017 og hører hjemme i Warszawa, Polen.


TAGS
Dørlås
lås

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S