Home » Virtual Reality » Smag på Virtual Reality
Smag på Virtual Reality

Smag på Virtual Reality

Share

Virtual Reality er ikke bare en oplevelse for øjnene, teknologien kan også stimulere smagssansen og ændre dine spisevaner. Vi kigger nærmere på fænomenet. Derudover får du som sædvanligt et væld af test, guides og artikler om den nyeste teknologi. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Forskere i København undersøger folks opfattelse af smage, dufte og spiselyst med VR-teknologi, og det har foreløbig givet fødevareindustrien helt ny og spændende viden om forbrugeradfærd og madpræferencer. Vi har besøgt laboratorierne, talt med forskerne og giver dig en udførlig introduktion til emnet.

Kompakt kraftkarl

Hvor småt kan det blive, hvis du ikke vil gå på kompromis med computerkræfterne? Vi har testet HP Workstation Mini, som er verdens mindste workstation af sin klasse, for at se om den lille klods har kræfter til at klare skærene, når du gælder det tungeste computer-arbejde.

Se også:  Nyt headset fra HP, Valve og Microsoft "sætter ny standard for VR"
Fremtiden for Wi-Fi

Wi-Fi-teknologien udvikler sig i rivende hast. Så hvor er vi egentlig lige nu og hvor er vi på vej hen? Altså ikke når det gælder almindelig forbruger-Wi-Fi, men Wi-Fi på hardcore industrielt niveau med skruer, møtrikker og kæmpekabler. Vi kigger nærmere på sagen og fortæller alt du bør vide.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 17/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 59 kroner.

Se også:  Virtual Reality [TEST]: Hvilket VR-headset er bedst?

TAGS
virtual reality
VR

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S