Små kameraer med stor zoom

Små kameraer med stor zoom

Share

Med et nyt avanceret linseelement giver Sonys nye kompaktkameraer dig et superkraftigt zoom i ultrakompakt design

Store, flotte close-ups er ikke ensbetydende med, at du behøver et stort klodset kamera. Med dette års sortiment af Cyber shot-kameraer kan du nyde godt af fantastiske zoom-egenskaber og detaljerede billeder uden at skulle slæbe rundt på en masse udstyr.

Det nye linseelement Advanced Aspherical (AA) gør sin debut i Cyber-shot HX20, WX100 og W690. Det giver stærkere zoomegenskaber på op til 30× optisk zoom i et lille objektiv.

Sony Cyber-shot DSC-HX200V.

En anden nyhed er By Pixel Super Resolution-teknologien, som findes i alle de nye modeller. Den fordobler zoomområdet uden at gå på kompromis med billedkvalitet eller opløsning.

Se også:  Sony giver dig 100" billede i hjemmebioen

Som supplement til de nye kameraers ekstraordinære zoomydelse tilbyder Optical SteadyShot-teknologien en forbedret billedstabilisering, når du har zoomet ind – både ved stillbilleder og video. Et avanceret gyroskop kombineret med en optimeret billedbehandling tilfører den rigtige kompensation for rystelser til hver scene eller billede. Du får således klarere, sløringsfrie stillbilleder og video selv ved lange brændvidder, hvor kamerarystelserne er størst.

Den nye Ekstra High Sensitivity-teknologi forøger fotomuligheder, særligt ved optagelser i lav belysning. Følsomheden er nu forhøjet til iso 12.800, hvilket giver flere muligheder for at tage spontane billeder uden blitz. Takket være Exmor R CMOS-sensoren og den højtydende BIONZ-processor reduceres støjniveauet betydeligt i forhold til tidligere Cyber-shot-modeller.

Se også:  Sony klar med verdens hurtigste SD-kort

De nye kameraer rummer også flere andre nye egenskaber, som veksler fra model til model. Cyber-shot HX200V, HX20V og H90 er tilgængelige fra slutningen af april, mens Cyber-shot TX20, WX100 og W690 er tilgængelige fra midten af maj.

De vejledende priser bliver:

DCS-HX200V: 3.900 kroner.
DCS-HX20V: 3.300 kroner.
DCS-TX20: 2.800 kroner.
DCS-WX100: 2.000 kroner.
DCS-H90: 1.900 kroner.
DCS-W690: 1.600 kroner.

Del denne