Home » Internet » Slut på sommerferien – kun minderne tilbage
Slut på sommerferien – kun minderne tilbage

Slut på sommerferien – kun minderne tilbage

Share

Nettet rummer masser af muligheder for at præsentere dine ferieoplevelser på flot og spændende vis

Næstbedst efter at være på ferie er at genopleve den. Til det formål er nettet genialt, hvor både blogs, billedtjenester og rejsehjemmesider kan være perfekte til at fortælle dig selv, venner og familie om de fede ferietider, både under og efter oplevelserne har fundet sted. Et af de mest brugte værktøjer er blogs, som Blogger eller WordPress, hvor det er let at poste beskeder med billeder eller video for at lade folk læse og kommentere indlæggene. Dygtige fotografer vil dog finde større fornøjelse i medietjenester, som den meget populære Flickr, hvor billeder kan få en fornem præsentation med egne billedtekster, tags og mærkning af personer på billederne. Eller prøv mindre kendte Phanfare, hvor du ligeledes kan uploade både billeder og videofiler med op til 250 MB gratis lagerplads at boltre dig på.

[pt id=’2003249′ size=’large’ link=’file’]

 

Social storytelling

Til at fortælle om en ferie hvor du har rejst lidt rundt, er de dedikerede rejsehjemmesider dog klart at foretrække. I sidste måneds netsurfer fremhævede vi Nextstop som et godt sted at researche inden en rejse, men tjenesten er bestemt også glimrende til at dokumentere dine egne rejser i flot visuel stil med vægt på billeder uden alt for megen tekst. Langt mere uddybende og fuldendt kan det dog gøres med tjenester som TravBuddy, EveryTrail, VCarious og myTripBook. Her kan du lave en egentlig rejsedagbog med alle røverhistorierne dag for dag inklusive billeder og en fin visualisering af rejsens rute på et Google Map. Som bruger på tjenesterne kan du oprette lige så mange fortællinger som ønsket, og vælge om andre brugere skal kunne se dem og komme med kommentarer. For tjenesterne fungerer samtidig som sociale netværk, hvor brugerne kan læse om hinandens rejser og eventuelt kontakte hinanden for at udveksle gode (og dårlige) rejsetips. De fire tjenester kan nogenlunde det samme, men fungerer og fremviser rejserne ret forskelligt. Vi kan derfor anbefale dig at se dem an og prøve dig lidt frem, inden du vælger hvilken, der skal danne rammen om alle dine rejsefortællinger.

[pt id=’2003251′ size=’large’ link=’file’]

 

www.blogger.com
www.wordpress.com
www.flickr.com
www.phanfare.com
www.nextstop.com
www.travbuddy.com
www.everytrail.com www.vcarious.com
www.mytripbook.com

[pt id=’2003252′ size=’large’ link=’file’]

 

Lav PDF online 1

I visse tilfælde er PDF-formatet den bedste filtype, idet PDF-filer fylder meget lidt, og layoutet ser ens ud på alle computere og styresystemer. Hos Create Adobe PDF Online kan du lave alskens filtyper, såsom Office-dokumenter, billedfiler og hjemmesider, om til PDF-format og eventuelt slå flere brudstykker sammen til en samlet PDF-fil.

Se også:  Ny Adobe-app gør det nemt at skabe kreativt indhold til nettet

Du skal registreres som bruger, og en prøvekonto er begrænset til fem gratis konverteringer, hvorefter det koster omkring 600 kroner årligt at benytte tjenesten.

http://createpdf.adobe.com

[pt id=’2003255′ size=’large’ link=’file’]

 

Lav PDF online 2

Tjenesten LoopApps er anderledes ligetil at komme i gang med. Upload dine dokumenter, regneark og billeder med det samme, hvorefter de samtidig konverteres til PDF-format. Herefter kan PDF-filerne åbnes med et klik eller knyttes sammen til en samlet fil ved at vælge ’Combine all’.

Det er først, hvis filerne skal signeres digitalt eller skal sendes til en mailadresse eller en fast adresse på nettet, at du registrerer dig som bruger. Men det er så til gengæld også gratis.

Se også:  Ikke-forstyrrende videoreklamer booster indtægterne

www.drawloop.com/loop

[pt id=’2003253′ size=’large’ link=’file’]

 

Rediger PDF online

Når først PDF-filen er blevet lavet, kan der være sider, som skal slettes, tilføjes eller byttes rundt på, inden den endelige fil er, som den skal være – og det kan PDF Hammer klare. En eller flere pdf-filer uploades, hvorefter redigeringen kan foretages via browseren. Her kan også oprettes password-beskyttelse af filen og tilføjes detaljer, som forfatter og nøgleord. Når alt er, som det skal være, vælger du bare at eksportere filen, hvorefter den kan downloades til harddisken.

www.nitropdf.com/free/hammer

[pt id=’2003256′ size=’large’ link=’file’]

 


TAGS
adobe
google map
Guide
LoopApps
Online
pdf
PDFHammer
Tips og trick
Upload
Video

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S