Home » Skærm » Slut mobil og bærbar direkte til skærmen med USB
Slut mobil og bærbar direkte til skærmen med USB

Slut mobil og bærbar direkte til skærmen med USB

Share

Philips 241B7QUPEB forbindes via 3.0, så du nemt kan sende billedet fra din bærbar eller smartphone op i stort format. Der er også hub til eksterne enheder og indbyggede højttalere

Med den indbyggede 3.0 USB hub og Ethernet gør den nye 241B7QUPEB B-line skærm det muligt for brugerne at være koblet til deres notebook eller telefon og ubesværet overføre indhold til den mere rummelige skærm.

Eksterne enheder såsom tastatur, mus, ekstern harddisk, kamera og USB-drev kan forbindes til skærmens USB hub. Dette er især praktisk i forhold til de helt slanke bærbare, der kun har plads til få stikforbindelser. Skærmen kommer desuden med to integrerede stereohøjtalere for fremragende lydgengivelse, så det ikke er nødvendigt med en ekstra ekstern tilslutning af højtalere.

Se også:  Philips leverer smart underholdning til hospitalssengen
Stærk billedteknologi 

Skærmen har opløsning iFuld HD (1920 x 1080) opløsning og og IPS-teknologi sikrer levende farver og gode visningsvinkler.

LowBlue funktionen reducerer det kortbølgede blå lys, som kan have en negativ indvirkning på synet over tid. Derudover er skærmen udstyret med en ergonomisk justerbar fod. SmartErgoBase gør det muligt at justere skærmen i højden, dreje den 90 grader, tilte den og sætte den i den helt rette position, hvilket sikrer en bedre arbejdsstilling ved skrivebordet.

Skærmen indeholder desuden flere funktioner, der er til for at undgå træthed i så lang tid som muligt. Skærmen har Flicker-free teknologi, en løsning der regulerer lysstyrken og som reducerer flimmer, for at skabe en mere komfortabel visning på LED-baggrundsoplyste skærme.

Se også:  Philips afslører forårets tv-sortiment: Mere for pengene end nogensinde

SmartImage er en førende Philips teknologi der analyserer skærmens indhold og dynamisk optimerer kontrast, farvemætning og billeder og videoers skarphed for optimal visning.

Philips 241B7QUPEB B-line skærmen har en vejledende pris på 2.079 kroner og er i butikkerne nu.


TAGS
Philips
USB 3.0

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S