Slut mobil og bærbar direkte til skærmen med USB

Slut mobil og bærbar direkte til skærmen med USB

Share

Philips 241B7QUPEB forbindes via 3.0, så du nemt kan sende billedet fra din bærbar eller smartphone op i stort format. Der er også hub til eksterne enheder og indbyggede højttalere

Med den indbyggede 3.0 USB hub og Ethernet gør den nye 241B7QUPEB B-line skærm det muligt for brugerne at være koblet til deres notebook eller telefon og ubesværet overføre indhold til den mere rummelige skærm.

Eksterne enheder såsom tastatur, mus, ekstern harddisk, kamera og USB-drev kan forbindes til skærmens USB hub. Dette er især praktisk i forhold til de helt slanke bærbare, der kun har plads til få stikforbindelser. Skærmen kommer desuden med to integrerede stereohøjtalere for fremragende lydgengivelse, så det ikke er nødvendigt med en ekstra ekstern tilslutning af højtalere.

Se også:  Stor lyd i kompakt anlæg
Stærk billedteknologi 

Skærmen har opløsning iFuld HD (1920 x 1080) opløsning og og IPS-teknologi sikrer levende farver og gode visningsvinkler.

LowBlue funktionen reducerer det kortbølgede blå lys, som kan have en negativ indvirkning på synet over tid. Derudover er skærmen udstyret med en ergonomisk justerbar fod. SmartErgoBase gør det muligt at justere skærmen i højden, dreje den 90 grader, tilte den og sætte den i den helt rette position, hvilket sikrer en bedre arbejdsstilling ved skrivebordet.

Del denne