Slut med dårlig dækning på mobilen

Slut med dårlig dækning på mobilen

Share

Nu kan de sorte mobilhuller lukkes. Et dansk team har udviklet Victorfon – en lille boks, der skal sikrer mobildækning i alle områder

Overalt i verden kæmper teleoperatører og mobilproducenter med at forbedre dårlig dækning og sort huller. Men denne udfordring er fortid med den nye danske opfindelse, der sikrer mobilbrugeren optimal dækning uanset geografisk placering. Victorfonen er klar til at blive sendt i produktion og finansieringen er afhængig af støtte fra forbrugerne, når projektet søsættes via crowdfunding-platformen Kickstarter d. 1. april 2016.

“En Victorfone bygger bro mellem teleoperatørernes dyre antennenetværk og kravet om mere funktionalitet på mindre plads i din smartphone”, udtaler CEO Morten Boutrup.

Se også:  Test: Megamobil med to skærme

Lille boks

Victorfonen forbedrer signalet til både tale og data og sikrer dig dækning i geografiske områder, hvor der er dårlig eller slet ingen dækning. Produktet består af en lille, hvid boks, hvorfra der sendes og modtages trådløse signaler. Dertil følger en app til smartphone.

Teknologien er trådløs, baseret på lavstråling og opkald foregår via mobiltelefonen. Produktet er godkendt til anvendelse i alle EU-lande og er beregnet til brug i både hus, bil og båd – kort sagt hvor som helst, der er brug for fyldestgørende mobildækning.

Dansk opfindelse

Del denne