Slut med at miste dine ting

Slut med at miste dine ting

Share

Invoxia GPS-tracker bruger Sigfox-netværket og vil hjælpe dig med at finde alle dine ejendele

Måske står du her efter sommeren og ønsker, at du havde sat en gps-sender på din kuffert, da den blev væk i lufthavnen, på din bil, motorcykel eller måske din hund? Invoxia GPS-Tracker, der netop er kommet i handlen i Danmark, skulle nu gøre det nemmere at spore sine ejendele over store afstande endda til en moderat pris.

Brug af Sigfox-netværket

I modsætning til mange andre trackere, der kræver brug af et SIM-kort, anvender Invoxia GPS-tracker Sigfox-netværket, der ikke kræver ret meget strøm,  og den lille enhed kombinerer GPS og nærliggende Wi-Fi-netværk til at give en høj præcision i lokaliseringen af dine ejendomme både indenfor og udenfor. Brugeren kan selv definere såkaldte sikre zoner, hvor du får besked, hvis senderen forlader eller ankommer i disse områder.

Se også:  Ny gratis app: Find tilbage til hotellet eller bilen

Batterilevetiden er op til seks måneder, og trackeren kan oplades via micro-usb. Du kan spore dine ejendele fra din smartphone samt skræddersy, hvor tit du vil have notifikationer alt efter, om du vil modtage opdateringer hver 10. minut eller hvert 5. minut.

Lille og diskret

Invoxia er lille og diskret nok til, at den nemt kan placeres i en håndtaske, skoletaske, såvel som i handskerum og mange andre steder.

Pris og tilgængelighed

Den danske pris på Invoxia GPS-tracker er 740 kroner, hvilket inkluderer et 3-årigt abonnement på Sigfox low power-netværket.

Del denne