Home » Skærm » Slut din skærm i USB-stikket
Slut din skærm i USB-stikket

Slut din skærm i USB-stikket

Share

Du behøver ikke længere et grafikkort for at koble en ekstra skærm til computeren. Med Sandbergs nye adapter, kan du koble den direkte i USB-porten

Det er en kendt sag, at man skal åbne computeren og putte et grafikkort mere i, hvis man vil tilslutte flere skærme til den.

Det har Sandberg lavet om på. USB 3.0 standarden har så høj kapacitet, at det nu er muligt at lave et eksternt grafikkort, som bare skal i USB 3.0 stikket, og herefter kan producere kanonflot output på en HDMI- eller VGA-skærm i Full HD kvalitet 1080p.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg A/S, siger: “Det har ligget os meget på sinde at skabe nogle produkter, der leverer resultater som forbrugerne vil blive fornøjede over, og det har ikke været muligt med de tidligere USB standarder. Teknologien er nu kommet til et punkt, hvor et eksternt grafikkort af en god kvalitet kan performe på niveau med et tilsvarende internt grafikkort.”

Se også:  Sandberg USB Webcam Pro Elite 4K UHD [TEST]: Særdeles billigt og ganske godt

Direktøren fortsætter: “Jeg kan jo lige så godt sige med det samme, at de to løsninger fra Sandberg ikke er markedets billigste. Det er fordi vi har bygget dem over et amerikansk chipset fra Displaylink, som har en helt fantastisk ydelse. Vi har afprøvet flere kinesiske chipsets, men kan ikke få dem til at yde på det niveau, som man forventer af et Sandberg produkt.”

Så hvis du har en USB 3.0 port i din computer og gerne vil tilslutte en ekstra skærm, kan det altså være Sandbergs adaptere du skal kaste dig over, hvis priserne ikke skræmmer dig. Et enkelt kabel koster nemlig 549 kroner.

Se også:  Sandbergs Savage Headset USB 7.1 [TEST]: Ultrabillig genvej til gaminglyd


TAGS
adapter
HDMI
Sandberg
VGA

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S